Jador „i-a luat fața” lui Dorian Popa! Și-a cumpărat și el același Lamborghini Huracan de 300.000 de euro

Ultima actualizare:

Jador „i-a luat fața” lui Dorian Popa! Artistul și-a cumpărat un Lamborghini Huracan de toată frumusețea, roșu ca focul, să-i surâdă norocul! Mândru tare de achiziția lui, Jador a împărtășit totul cu fanii săi. 

Jador
Jador

Artistul este în culmea fericirii de când și-a achiziționat o mașină de lux de toată frumusețea! 

A muncit cât a muncit, dar visul i s-a împlinit! 

Potrivit declarațiilor artistului, Jador a muncit pe brânci pentru a-și putea cumpăra un Lamborghini Huracan. 

Pe contul său de Instagram, artistul a postat un clip video cu super-bolidul de lux, cu mesajul „Fetița mea vine acasă”, pesemne că procedurile sunt gata să fie finalizate, iar artistul să intre în posesia mașinii de lux. 

„M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta.

Dacă îmi iau o mașină atât de scumpă, nu înseamnă că eu sunt alt om, am mașini mai scumpe, de fapt, decât aia, doar că e numele, de aceea spune lumea: Ce mașină misto are băiatul ăsta” a spus Jador, imediat după ce a făcut publică informația despre bolidul de lux, bijuteria pe 4 roți pentru care a plătit o avere. 

Deși nu a vrut să ofere detalii despre prețul plătit pentru mașină, cu siguranță este vorba de 300.000 de euro sau, cel puțin, pe aproape, în funcție de dotările pe care le are aceasta. 

Citește și - Jador, transformare incredibilă. Poza cu care "a stins" lumina pe Instagram

Dorian Popa și-a cumpărat și el un Lambo Huracan

După 6 luni de așteptare, Dorian Popa și-a cumpărat un Lamborghini Huracan negru, superb! Momentul în care a intrat în posesia mașinii a fost filmat, după ce vloggerul a obținut o astfel de aprobare. 

„Eu imi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi-i l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea.

Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place” a spus Dorian Popa, despre mașina pe care tocmai și-a cumpărat-o din Italia. 

„Mașina nouă are o poveste specială pentru că cei de la Lamborghini au apreciat faptul că sunt o persoană publică și mi-au oferit pachetul cadou la prima achiziție, care presupune o vizită la prima fabrică de Lamborghini din lume, în Bologna, unde este și produsă mașina mea.

Mașina o vom dezveli acolo pe 17 Ianuarie după care ea va fi trimisă în România. Ce este și mai cool de atât este că cei de la Lamborghini au reușit să obțină și un acord de filmare. Nu vom putea filma foarte multe lucruri pentru că este destul de confidențial, dar câteva cadre din fabrică și de la dezvelire o să putem vedea direct pe canalul meu de Youtube, o să fie senzațional așa mi-a fost promis”, a spus Dorian Popa, despre mașina visurilor sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net