Cântărețul de manele Jador, de urgență la spital, în prima zi de Paște. Ce probleme de sănătate are artistul

Ultima actualizare:

Artistul Jador (28 de ani) și-a îngrijorat fanii chiar în prima zi de Paște. Cântărețul de manele a ajuns de urgență la spital, cu o problemă de sănătate, și, astfel, a intrat pe mâna medicilor, care l-au băgat pe perfuzii. Alături de el, în momentele dificile, a fost prietenul său, Bogdan Mocanu (25 de ani).

Cântărețul de manele, Jador, și-a petrecut Paștele la spital / Foto: Instagram
Cântărețul de manele, Jador, și-a petrecut Paștele la spital / Foto: Instagram

Artistul Jador, fie că este vorba de momentele plăcute sau din contră, își ține mereu fanii la curent cu tot ce este nou în viața sa și este mereu activ pe rețelele sociale. Iar în prima zi de Paște, printre postările cu lumină și ouă înroșite, cântărețul de manele a publicat imagini pe contul său de Instagram ce i-a șocat pe urmăritori – de pe patul de spital, pe perfuzii.

Jador și prietenul său Bogdan Mocanu nu ratează nici un moment pentru a se tachina. Așa că, Bogdan a ținut să facă o glumă, spunând că prietenul său suferă de o boală gravă. „Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală «foarte grea», «foarte incurabilă », Chlamydia”, le-a spus Bogdan Mocanu urmăritorilor, într-un videoclip publicat pe Instagram.

Jador, la spital în prima zi de Paște

„Tu râzi și mie îmi e rău”, a fost reacția cântărețului de manele. Inițial, Bogdan a continuat să îl tachineze pe artist, asta până când analizele efectuate de către medici au arătat că Jador va fi nevoit să se opereze de fiere. „Am făcut caterincă, dar ce credeți, s-ar putea să îl opereze pe bune. A venit că îl înțepa într-o parte și cred că o să îl taie să îi scoată fierea”, le-a spus Bogdan Mocanu ulterior fanilor.

Ce probleme de sănătate are cântărețul de manele

O mulțime de urmăritori i-au trimis mesaje artistului. Iar la câteva ore după ce a publicat imaginile de pe patul de spital, el a ținut să îi anunțe că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit: „Dragilor, sunt bine. Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”.

Jador și-a susținut concertul programat pentru prima zi de Paște la Bacău, în ciuda problemelor de sănătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net