Jador a anunțat că se retrage din muzică. Artistul are probleme grave de sănătate: „Cariera mea se încheie aici”

Jador, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, se retrage din muzică. Anunțul artistului a șocat întrega lumea. Cântărețul se pare că are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a ales să renunțe la cariera ce l-a consacrat.

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi Foto: Facebook
Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi Foto: Facebook

Jador a anunțat că se retrage din muzică

Conform anunțului său, în urmă unor probleme de sănătate, care l-au dus acum pe patul de spital, Jador a luat decizia, după ce s-a consultat cu toată echipa sa, să își pună cariera pe locul doi. 

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei. Ultima piesă va fi în luna Decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă.

Anul ăsta sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte. În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, este mesajul publicat de Jador pe conturile sale de socializare.

Jador pe patul de spital Foto: Facebook
Jador pe patul de spital Foto: Facebook

Postarea sa a devenit imediat virală și a strâns sute de comentarii. Fani din întreaga țară speră că este vorba doar despre o glumă, dar dat fiind faptul că nu este prima oară când ajunge la spital în 2023, șansele sunt slabe.

Jador, pe perfuzii în noaptea de Înviere

Jador și-a pus comunitatea pe jar și în noaptea de Înviere, în urma publicării mai multor imagini în care apărea întins în pat, cu perfuzia la mână. 

Deși a împărtășit cu admiratorii săi momentul nu tocmai plăcut prin care a trecut, Jador a fost destul de reținut în privința explicațiilor suplimentare. Acesta a ales să nu dezvăluie motivul din spatele problemelor sale de sănătate, care l-au țintuit la pat pentru o bună perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net