Jador, pregătit să facă pasul cel mare. În ce mod inedit și-a cerut iubita în căsătorie

#Exclusiv Click!

Jador (28 de ani) se pare că își dorește să se așeze la casa lui, iar cea care i-a pus inima pe jar este Alexandra Dobbia, o tânără cu chip angelic care a reușit să îl cumințească de tot pe unul dintre cei mai râvniți artiști din showbiz!

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la ora actuală este decis să renunțe la statutul de burlac! Jador s-a filmat, în urmă cu câteva ore, în timp ce își cerea iubita de nevastă. Se pare că cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și au planuri serioase de viitor împreună.

„Te iubesc cel mai mult din lumea asta și aș vrea să fii soția mea. Vrei? Hai dă pup”, i-a spus, Jador, iubitei sale. De asemenea, filmulețul postat pe contul său de Instagram era însoțit de un alt mesaj scris, de această dată, care întărește și mai mult ideea că este îndrăgostit: „O cer zilnic în căsătorie”, sunt cuvintele sale.

Cererea de căsătorie a fost una nonconformistă, având în vedere că Jador a ales să își ceară partenera de viață de soție, afară, în timp ce ea era îmbrăcată într-o pijama de vară, scurtă, lejeră, de culoare albă.

Jador, declarații siropoase pentru iubita sa

Se pare că actuala parteneră de viață a cântărețului i-a pus de tot capac la inimă acestuia. Îndrăgostit lulea, Jador, îi face tot felul de declarații de dragoste siropoase, pe rețelele de socializare, actualei sale partenere.

„Tu ești motivația mea, muza mea, singura persoană pe care nu aș vrea să o pierd cu orice preț. Te iubesc din toată inima mea pentru că ai făcut ca viața să merite să fie trăită în fiecare zi. De fiecare dată când îți văd chipul, nu pot să nu mă simt binecuvântat că m-ai onorat cu dragostea ta. Ești visul meu devenit realitate și te voi prețui pentru totdeauna”, este unul dintre mesajele postate de Jador, pe contul său de Instagram, pentru Alexandra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net