Jador, mai îndrăgostit ca niciodată. Cine este femeia care i-a furat inima: „Aleasa mea!”

#Exclusiv Click!

Adio, burlăcie! Unul dintre cei mai râvniți artiști de muzică de petrecere, Jador (28 de ani), este îndrăgostit lulea de o tinerică cu chip angelic. Se pare că artistul are planuri mari cu actuala parteneră de viață, Alexandra Dobia, pentru că, spune el, vrea să se așeze la casa lui.

„Iubirea nu are limite”, este o vorbă din popor care i se potrivește mănușă și lui Jador! Simpaticul cântăreț se pare că și-a găsit fericirea, într-un final, în brațele unei frumoase românce stabilite în Spania. Chiar dacă distanța este mare, cei doi se întâlnesc periodic, însă atunci când se despart, cântărețului i se rupe inima de dor.

„În timp ce soarele răsare și luminează lumea, eu abia închid ochii pentru a visa la tine. În zorii aceștea dimineții, distanța dintre noi pare imensă, dar inima mea te simte aproape, ca un ecou al dragostei noastre. Prin această melodie, doresc să-ți spun că ești raza mea de lumină și inspirația mea constantă. Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață și fiecare notă cântată este o declarație de dragoste pentru tine.  Fiecare sunet îmi doresc să ne aducă fericirea pe care o merităm și să construim un viitor plin de bucurii împreună.

 Chiar dacă ne aflăm departe, iubirea noastră este ca o punte nevăzută ce ne leagă într-un dans magic al inimilor. Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții. Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima. Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine, ALEASA mea!”, a scris Jador, în dreptul unei imagini publicate pe pagina sa de Instagram, cu el și partenera lui de viață.

Click! spune

Recent, Jador, a avut probleme medicale și a ajuns de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri din partea specialiștilor. În acele momente dificile pentru el, vedeta a postat un mesaj pentru fanii săi, pe pagina sa de Facebook și Instagram, în care îi anunța că se retrage din cariera de artist, însă, la scurt timp, după ce și-a revenit, Jador a urcat pe scenă pentru a susține un nou concert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net