Ruby și-a serbat bunica în club. Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani și a petrecut cu tort și șampanie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Doar excentrica Ruby putea să facă așa ceva. Celebra cântăreață a serbat-o pe bunica ei, în clubul în care a susținut concert intr-o locație de lux din Nordul Capitalei, de Halloween. Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani și a venit pentru prima dată la un concert de-al nepoatei sale. La finalul concertului, Rubyna i-a cântat de pe scenă "la mulți ani" și i-a adus tort și șampanie. "Te iubesc, mamaie".

Ruby a făcut super party pentru bunica ei

Cea mai cool aniversare, dar totodată și cea mai emoționantă! Pentru că ieri a avut de susținut un concert chiar de ziua celei mai importante persoane din viața ei, Ruby a decis să îi facă o surpriză sărbătoritei, bunicii sale celebre pe care fanii o văd constant pe Instagram.

Iată și: Kylie Jenner și Ruby, îmbrăcate de Jean Paul Gaultier! Ținutele care fac furori în toată lumea

După cum se știe, mamaie Gherghina este mai mereu prezentă  pe pagina de socializare a artistei care împărtășește cu fanii ei momente haioase din intimitatea casei sale, mamaie Gherghina devenind astfel un personaj. În stilul ei inconfundabil a fost organizată și surpriza astfel că la aniversarea celor 85 de ani ai săi, Claudia Grigore, alia Ruby, a adus-o pe buni în club, la concertul ei de Halloween.

Totul s-a întâmplat într-o locație de lux din Nordul Capitalei, unde atmosfera a fost incendiară și totodată neîncăpătoare pentru cei care au venit costumați în diverse personaje, dar și să "aprindă lumina" alături de inconfundabila Ruby.

Artista a ajuns la locație cu toată gașca, în frunte cu sărbătorita, în jurul orei 22:00. Dacă Ruby a optat pentru o ținută super sexy, așa cum o știm de pe scenă, mamaie a purtat o ținută lejeră, de firmă, cu tricou Gucci, evident!

La ora 23:00, cântăreața a urcat pe scenă și a făcut furori. Alături de public, aceasta a interpretat piesele sale celebre, a avut un moment artistic alături de Adi Cristescu, moment pe care l-au dedicat lui Nosfe, artistul care a decedat săptămâna trecută și cu care a colaborat pe piesa "Condimente".

40 de minute a durat programul artistic, timp în care Ruby a cântat cu foc și urmărită din public de mamaie. Bunica Gherghina a aplaudat, a râs, a dansat și a demonstrat ca e o bunică cool, care se ține bine la vârsta ei!

La finalul concertului, nepoata celebră a venit prin mulțime direct la bunica, a îmbrățișat-o și i-a cântat "la mulți ani", moment în care toți cei din club au cântat la unison cu Ruby. Mamaie a fost emoționată și a început să plângă de bucurie. "La mulți ani, mamaie! Te iubesc din tot sufletul meu și să trăiești sănătoasă. Ești viața mea!", i-a spus Ruby la microfon. Momentul a prilejuit aducerea tortului cu artificii și șampanie, dar și o baie de mulțime și îmbrățișări pentru sărbătorită din partea fanilor lui Ruby. 

Mamaie Gherghina este ca o mamă pentru Ruby

Părinții lui Ruby au crescut-o până la vârsta de trei ani, apoi au plecat din țară pentru a lucra în străinătate. De atunci, cântăreața a rămas în grija bunicii sale, pe care o consideră cea mai importantă persoană din viața sa. 

Artista a vorbit în repetate rânduri despre copilăria grea pe care a avut-o, deoarece lipsa părinților a marcat-o. Bunicuța și o mătușă au crescut-o de la vârsta de trei ani. Părinții artistei au plecat din țară, iar la scurt timp au divorțat, motiv pentru care Ruby și-a văzut părinții rar.

„Pe părinții mei îi iubesc, dar mamaia, nu au cum să se supere, e mamaia. E șefa, e și șefa lor. Normal că o supăr. Și ea mă supără pe mine. Suntem suflete pereche. Când nu-i convine ceva de mine îmi zice „Mi-am lăsat casa, muncea mea să vin cu tine aici”, dar se alintă. Ea nu ar fi putut să stea acolo fără mine cum nici eu nu am putut să sta aici fără ea”, a dezvăluit Ruby.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net