Mircea Radu, mesaj sublim pentru Mona Segall, după plecarea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”: „Îi va fi și mai și mai rău”

Ultima actualizare:

O mare isterie s-a creat în social media la aflarea veștii că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, chefii emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, au decis să părăsească acest show de televiziune. 

Mona Segall și Mircea Radu / foto: Colaj Click!
Mona Segall și Mircea Radu / foto: Colaj Click!

Această schimbare de o mare importanță a împărțit lumea în două tabere: cei care îi critică pe chefi, respectiv cei care critică producția de la Antena 1. Mircea Radu și-a expus părerea referitor la această discuție, și o amintește și pe Mona Segall, despre care a mărturisit că ea știe cel mai bine cât de importantă era prezența celor trei jurați în cadrul emisiunii. 

Mircea Radu: „Cei trei erau sarea și piperul show-ului”

Prin cadrul unei postări pe Facebook, omul de televiziune Mircea Radu comentează întreaga situație de la Antena 1, după plecarea celor trei jurați: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, despre care a spus că erau nucleul reality-show-ului de succes, lucru pe care cel mai bine îl știe Mona Segall. 

Mircea Radu consideră că producătoarei îi va fi foarte greu să continue după „lovitura sub centură” de care a avut parte, mai ales că, odată cu plecarea celebrilor bucătari, „nimic nu va mai fi cum a fost”. 

Postarea lui Mircea Radu / foto: Captură Facebook
Postarea lui Mircea Radu / foto: Captură Facebook

„Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț, nu că erau necesare.

Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi și mai rău pentru că “Nimeni nu e de neînlocuit” e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV; cei trei erau sarea și piperul show-ului, iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine.

Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată.

Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 - e posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?” dar numai un pic. Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup.”, a fost mesajul transmis de Mircea Radu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net