Distracția „ca pe vremuri” se trăiește la Iași. Începe DISKOteka Festival

România este pusă și anul acesta pe harta celor mai mari festivaluri retro din lume. La Iași începe DISKOteka Festival, iar ediția din acest an aduce pe aceeași scenă cei mai în vogă artiști internaționali din anii ’80-’90: Saragossa, Kaoma, Snap!, Ice MC, Gheorghe Gheorghiu, East 17 și mulți alții. 

SNAP! revine la Diskoteka Foto: Facebook
SNAP! revine la Diskoteka Foto: Facebook

DISKOteka, festival pioner al conceptului retro music 

DISKOteka, festivalul pionier al conceptului retro music în România, revine anul acesta cu o nouă ediție, ce va avea loc în perioada 9-10 septembrie. De data aceasta Iașiul va fi Capitala Retro a petrecerii în aer liber. Astfel, Capitala Moldovei va găzdui distracția muzicală „ca pe vremuri”.

Pentru marea întâlnire dintre generații, vin în inima Moldovei ambasadori-artiști ai anilor ’80-’90, la nivel global. O lecție de istorie muzicală pentru cei care au lipsit de la ea și nostalgie pentru cei care au trăit-o. O industrie de calitate și o moștenire lăsată, pe care nicicând nu trebuie s-o pierdem, spun organizatorii festivalului. 

Diskoteka Festival 2023 provoacă Iașiul la un megaparty dansant în stradă

Kaoma (ce au reputat un succes global de Cartea Recordurilor cu ”Lambada”), SNAP!, Ice MC, Fun Factory, East 17, Fab Morvan de la Milli Vanilli ori clasicii Saragossa Band, Mauro, Francesco Napoli sunt emblematicele vedete ale genurilor pop, dance și eurodance care au bucurat generații, și care vor face echipă cu vedete incontestabile ale muzicii românești precum clasicii Johnny Săndulescu, Gheorghe Gheorghiu, dar și Dony (Refflex) și Mihai Trăistariu (Valahia).

Cât costă biletele 

Diskoteka Festival 2023 provoacă Iașiul la dans în stradă. George Zafiu, binecunoscuta voce a eterului FM românesc, și Dan Negru, prezentatorul a cărui voce este este asociată distracției telespectatorilor în ultimele două decenii, vor fi gazdele ediției din acest an a Diskoteka Festival, manifestarea pionier dedicată muzicii retro în România.

Ultimele bilete la preț special se găsesc pe site-urile de specialitate, prețul unui abonament pentru cele două zile de distracție plecând de la 210 lei.

Nici un sentiment nu este mai puternic decât nostalgia. Timpul pierdut nu-l mai găsești niciodată. Încerc totuși să-l recuperez prezentând DISKOteca, la Iași, pe 9 septembrie, evenimentul cu marile hit-uri evergreen de la Snap, Kaoma, East17 până la Mili Vanilli. «Spune-le că am zugrăvit de trei ori pereții camerei din cauza posterelor cu ei», mi-a spus mama atunci când a auzit că o să-i prezint și pe Milli Vanilli. Viața e o colecție de momente!”, a spus Dan Negru, scrie adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net