Ce sumă a plătit Ana Baniciu pentru a reveni în țară. Vedeta face dezvăluiri după atentatele din Tel Aviv: „TAROM a venit și a luat banii”

În ultimele zile, Ana Baniciu (30 de ani) cu partenerul ei Edy Kovacs, cât și Ruby (34 de ani) și Raluka (33 de ani), au trecut prin momente de groază. Au plecat în Israel, în vacanță sau cu treabă, și s-au trezit că a început războiul. Ana Baniciu, Edy Kovacs și Raluka se aflau în Tel Aviv și au fost treziți din somn de sirene. Din fericire, au reușit să se întoarcă pe meleagurile românești. Însă, cât i-a costat revenirea în țară?

Ce sumă a plătit Ana Baniciu pentru a reveni în țară - Foto: colaj Click!/captură Instagram
Ce sumă a plătit Ana Baniciu pentru a reveni în țară - Foto: colaj Click!/captură Instagram

Ana Baniciu (30 de ani) abia ce s-a căsătorit cu Edy Kovacs și se bucurau de o primă escapadă în luna de miere în Tel Aviv, Israel, aflându-se în vacanță alături de prietenii lor, printre care și cântăreața Raluka (33 de ani), când s-au trezit că a început războiul. Au închiriat un apartament mare și plănuiau să meargă la concertul lui Bruno Mars din 7 octombrie, cât și în Ierusalim, dar orice ieșire a fost anulată.

Din fericire, Ana Banciu și Raluka au putut să se întoarcă acasă la bordul uneia dintre cele două curse TAROM operate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, Ana a dezvăluit și prețul biletului, preț valabil pentru toți românii aflați în Israel și care își doresc să se întoarcă acasă.

Cât a plătit Ana Baniciu pentru a se întoarce în România

„Așadar, s-a menționat la televizor că puteți suna la consulat, că sunteți cumva obligați să sunați la Ambasadă și la consulat, să anunțați că sunteți pe teritoriul Israelului și că vreți să plecați. Fiți atenți și pe Facebook-ul TAROM-ului și la ei pe site, noi am văzut pe Facebook în acea seară că au postat că organizează niște curse înspre București.

Înțeleg că mai este una mâine seară (10 octombrie n.r). Pentru consulat este foarte dificil să găsească disponibile ca să poată zbura TAROM-ul de acolo, de aceea sunt atât de puține zboruri, presupun, dar ce era de menționat și important și nu s-a auzit la televizor până acum, este că acest bilete costă.

Nu sunt gratis. Știu că sunt foarte mulți pelerini care nu își permit să achiziționeze aceste bilete. Așadar, sunt mulți pelerini acolo care au venit în pelerinaj, evident că au plătit un pachet care conținea și biletul de întoarcere, și nu mai au bani să se întoarcă presupun. Aici o să intervină statul și Guvernul României să îi ajute pe oamenii ăștia să se întoarcă. Însă, liniile TAROM sunt linii normale absolut, se plătește. Am plătit 350 de euro de persoană, adică 3.500 de lei amândoi, de cuplu, pentru biletul de întoarcere.

Ana Baniciu: „TAROM a venit și a luat banii”

Asta nu s-a auzit la televizor până acum, se aude doar că Guvernul susține TAROM-ul și trimite aeronave acolo, doar că să știți că dacă ajungeți în aeroport trebuie să aveți banii ăștia, altfel nu puteți zbura, nu puteți să vă achiziționați biletele. E foarte simplu”, a transmis Ana Baniciu pe contul ei de Instagram.

Astfel, vedeta a declarat pe pagina ei de social media că în principiu oricine poate să își achiziționeze un bilet de întoarcere spre casă, dar trebuie să scoată din buzunar suma de 350 de euro per persoană și nu este gratuit. Asta înseamnă aproximativ 3.500 de lei pentru ca un cuplu să se întoarcă acasă.

Statul nu ne-a ajutat cu nimic. Ca să ne întoarcem acasă, am plătit 350 de euro de persoană. TAROM a venit și a luat banii. În aeroport erau mulți oameni care au mers în Israel în pelerinaj și care nu aveau bani ca să-și cumpere bilete. Mulți au crezut că vor fi repatriați pe banii statului, dar acest lucru nu s-a întâmplat", a declarat aceasta și pentru Pro TV.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net