Wizz Air a anulat toate zborurile din și dinspre Israel. Tarom suplimentează cursele pentru repatrierea românilor

Compania aeriană low-cost Wizz Air a transmis, sâmbătă seară, că a anulat toate zborurile de duminică spre și dinspre Tel Aviv, pe fondul izbucnirii conflictului dintre gruparea extremistă Hamas și Israel.

Wizz Air nu mai circulă în Israel / foto: arhivă
Wizz Air nu mai circulă în Israel / foto: arhivă

Totodată, Wizz Air i-a anunțat pe cei care au pierdut zboruri din cauza confruntărilor din Israel vor avea ocazia să reprogrameze gratis sau, în caz că nu își doresc asta, vor primi banii înapoi. Românii încă blocați urmează să primească cazare din partea companiei.

„Ca urmare a situației din Israel, am anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv de duminică, 8 octombrie. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectați, prin e-mail sau SMS, și le oferă opțiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum și pentru cazare.

Recomandăm pasagerilor care și-au rezervat biletele prin agenții de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape și suntem în legătură cu autoritățile relevante.

Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranța și securitatea pasagerilor, echipajelor și aeronavelor sunt prioritatea sa numărul unu”, au spus, într-o comunicare oficială, reprezentanții companiei.

Tarom a introdus un zbor dinspre Israel, unde se află peste 800 de români

Tot sâmbătă noapte, compania aeriană Tarom a anunțat un zbor dinspre Tel Aviv spre București, în această noapte. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că în jur de 800-900 de români sunt în vacanță sau în pelerinaj în Israel, iar autorităţile române caută soluţii pentru a-i aduce în țară.

Compania anunță zborul RO1156, care va opera la ora 00.05 (ora Israel) în data de 08 octombrie 2023.

Pentru achiziționarea biletelor, oamenii sunt îndrumați să apeleze Call Center: (004) 021 9978 / (004) 0800 500 131 (TelVerde) / (004) 0371 529 000 sau să acceseze linkul https://www.tarom.ro/en/tel-aviv#booking.

Pentru fluidizarea formalităților de îmbarcare, pasagerii care se află în posesia biletelor emise pot face formalitățile de check-în online accesând link-ul:https://digital.tarom.ro/ssci/identification?lang=en-GB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net