VIDEO O mamă și-a vazut pe internet fiica ucisă de gruparea Hamas. A recunoscut-o după tatuaje

Ultima actualizare:

Festivalul Nova avea loc într-o zonă rurală din apropierea graniței Gaza-Israel. Trebuia să fie o petrecere care să dureze toată noaptea. În timpul concertului, participanții au surprins primele atacuri ale militanților Hamas, care au venit atât la sol, cât și din aer. Mai mulți tineri au fost răpiți. O femeie în vârstă de 30 de ani se numără printre victime, iar atacatorii s-au lăudat cu imagini pe rețelele sociale. Tânăra era din Germania, iar mama ei a recunoscut-o în imaginile apărute pe rețelele sociale după tatuaje pe care tânăra le avea pe picioare. 

image

„Nu aveam unde să ne ascundem”

Erau sute de participanți la concertul rock din cadrul unui festival pentru pace. Acesta a fost unul dintre primele locuri care au fost atacate de grupul terorist.

Imaginile în care aceștia au fost atacați au fost surprinse de o participantă care a reușit să scape cu viață.

The outdoor Nova Festival event in a rural farmland area near the Gaza-Israel border was supposed to be an all-night dance party, celebrating the Jewish holiday of Sukkot.Just before Hamas's paratroopers landed in the festival area. https://t.co/j5HMSU7pWi pic.twitter.com/LumGePNcoQ

— Clash Report (@clashreport) October 8, 2023

Atacul terifiant a fost doar una dintre multiplele locații lovite sâmbătă dimineața de cel mai susținut și coordonat asalt în Israel, efectuat vreodată de militanții Hamas.

Bărbații înarmați au ucis mai multe persoane la fața locului și au luat ostatici.

Nici nu aveam unde să ne ascundem pentru că eram într-un spațiu deschis”, a spus ea Gilby pentru CNN. „Toată lumea a intrat în panică și a început să-și ia lucrurile.”

Oamenii au încercat să se salveze urcând în mașini și demarând în trombă, dar drumul era blocat de mașinile atacatorilor.

Un videoclip care circulă pe rețelele sociale arată sute de oameni fugind pe un teren în timp ce în urma lor se targe din mașini. CNN, care a intrat în posesia filmării, nu a difuzat-o în întregime pentru că mai mulți oameni se văd cum cad ca secerați la pământ.

From the "Tribe of Nova" festival that was taking place in southern Israel the moment #Hamas waged their assault. It's said those who weren't able to flee to their vehicles were chased down by terrorists in vehicles, and captured or killed. pic.twitter.com/t8imBr3mp6

— doge (@IntelDoge) October 8, 2023

O mamă și-a recunoscut din Germania fiica ucisă de Hamas 

Grupare Hamas a postat un videoclip pe rețelele sociale imediat după atacul de la Festivalul Nova. În imagini se vede trupul inert al unei tinere.

Imaginile înfiorătoare au fost văzute și de mama fetei în timp ce urmărea situația gravă declanșată în Israel. Femeia și-a recunoscut fata după tatuajele pe care le avea pe picioare. 

image

 Cetățean german, în vârstă de 30 de ani, Shani Louk participa la un festival de muzică în momentul în care palestinienii au pornit ofensiva dinspre Fâșia Gaza.

Sursa foro: Facebook
Sursa foro: Facebook

Printre imaginile postate de militanții Hamas sunt și câteva secunde în care se vede trupul tinerei aruncat în spatele unei camionete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net