Soluția inedită pentru salvarea companiei TAROM. Ce ar trebui să facă fiecare român

„Dai un RON, salvezi TAROM”! Asta va fi noua campanie de donaţii pentru salvarea companiei aeriene, demarată de angajații TAROM. Potrivit sindicaliștilor, succesul campaniei ar însemna renaşterea brand-ului.

„Dai 1 RON, salvezi TAROM”, noua campanie de donații pentru salvarea companiei aeriene / Foto: Click
„Dai 1 RON, salvezi TAROM”, noua campanie de donații pentru salvarea companiei aeriene / Foto: Click

TAROM trebuie să le arate pasagerilor săi că este o companie aeriană care poate reveni la ceea ce a fost odată - și chiar mai mult - prin zboruri sigure, confortabile și servicii premium la prețuri competitive. Prin urmare, sindicatul va susține o campanie de donații pentru salvarea companiei și una de subscripţie publică de acţiuni în vederea ajutorării companiei.

„Compania TAROM se disociază de apelul pentru donații inițiat de un sindicat. În acest moment, considerăm că datoria TAROM este față de români, nu invers.

TAROM transmite un mesaj ferm de disociere față de un demers de donații publice inițiat de unul dintre sindicatele companiei. Datoria noastră este față de pasageri și de români în general, față de cei care aleg serviciile companiei și cărora suntem datori să le oferim tot ce avem mai bun în schimbul încrederii pe care o investesc în noi. Un demers menit să inverseze acest raport nu este nici util, nici binevenit. Compania TAROM trebuie să se reconsolideze și să se revitalizeze, urmând un plan clar de restructurare. Și va reuși.

„Este prima zi din anul cu numărul 70 al companiei TAROM”

Acest demers nu reprezintă poziția TAROM. Mai mult decât atât, vorbim despre o acțiune publică inițiată într-un moment total nepotrivit. Este prima zi din anul cu numărul 70 al companiei TAROM. Este regretabil că acest moment aniversar este distorsionat de astfel de acțiuni.

Orice altă poziție nu reprezintă viziunea și voința TAROM. Respingem orice fel de atac asupra capitalului de încredere al companiei, la care lucrează nenumărați specialiști de bună credință.

Acum 69 de ani compania TAROM și-a (re)dobândit independența. Fără susținerea constantă și fără încrederea românilor nu am fi reușit să marcăm nenumăratele momente importante din istoria noastră. Acum, după 69 de ani, avem șansa unui nou început pentru TAROM și da, avem nevoie de încrederea și susținerea românilor, dar nu exprimată în donații de 1 leu. Raportul corect este invers, TAROM trebuie să demonstreze pasagerilor că este o companie care poată să redevină ce a fost și chiar mai mult decât atât, prin zboruri sigure și plăcute, prin servicii premium, la prețuri competitive.

Suntem într-un moment crucial în care TAROM se redefinește și are șanse să redevină, după o lungă pauză, o companie profitabilă, numai dacă definitivează procesul de restructurare care, la rândul său, urmărește în primul rând centrarea tuturor eforturilor noastre pe experiența pasagerilor noștri", se arată într-un comunicat al TAROM, potrivit Antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
cel mai scurt zbor din lume jpg
carte pexels jpg
cumparaturi carucior plin mancare alimente jpg
piersici piersica adobestock jpg
crima botosani criminal jpg
miere jpg
apa vie izvor munte png
Avion Tarom Dakar Twitter RFIAfrique jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net