Habibi de la Chefi la Cuțite nu se atinge de femei! Care este, de fapt, motivul

Zaid Mohannad, cunoscut sub numele de Habibi, și-a câștigat rapid inimile concurentelor și fanilor, datorită aspectului său exotice și atitudinii respectuoase. Cu toate acestea, în ciuda popularității sale, Habibi a rămas la o distanță considerabilă de doamne și domnișoare. Aflăm că motivul acestei distanțe aparente este profund ancorat în credințele sale religioase.

Zaid Mohannad de la Chefi la cutite. Foto: Pro TV.
Zaid Mohannad de la Chefi la cutite. Foto: Pro TV.

La vârsta de 27 de ani, Habibi a devenit unul dintre cei mai iubiți concurenți ai sezonului 12 din "Chefi la cuțite". Sosit din Abu Dhabi și stabilindu-se în Zalău, acest tânăr carismatic și pasionat de bucătărie a atras atenția tuturor. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat de ce Habibi a evitat contactele fizice cu femeile din competiție.

Într-una din edițiile emisiunii, Mariposa a încercat să-l îmbrățișeze pe Habibi pentru că a scăpat de eliminare, însă acesta a refuzat politicos, explicându-i motivul. Habibi se afla în timpul Ramadanului, cel mai important post al islamicilor, care implică atât un regim alimentar strict, cât și evitarea contactului cu persoanele de sex opus timp de 30 de zile. Astfel, el a păstrat o distanță rezervată și cu respect față de femei.

Valentin mă aștepta. E singurul pe care îl pot îmbrățișa din echipa mea. Din păcate, nu am voie să ating femeile, deci i-am transmis lui Valentin toate sentimentele”, a mărturisit Habibi într-una din edițiile emisiunii.

Povestea inedită a concurentului de la "Chefi la cuțite"

Povestea sa inedită începe în Abu Dhabi și se îndreaptă spre Zalău, unde România l-a captivat. Arhitect de profesie, Habibi a primit o ofertă de muncă în această țară și a decis să rămână aici. Pe lângă pasiunea pentru arhitectură, Habibi este și un bucătar talentat, dorind să împărtășească această pasiune cu întreaga țară prin participarea sa la emisiunea culinară "Chefi la cuțite". Deși nu a câștigat premiul mare, Habibi a reușit să impresioneze cu tradițiile și respectul său, câștigându-și locul în inimile tuturor celor care l-au urmărit în această aventură culinară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net