Vrea Doina Teodoru să aibă un copil cu Scărlătescu? Actrița a dezvăluit totul

Ultima actualizare:

Chef Scărlătescu trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape 3 ani cu actrița Doina Teodoru. Chiar dacă este o diferență de vârstă de 17 ani între cei doi, acest lucru nu îi împiedică să își trăiască discret iubirea pătimașă. Iată dacă Doina își dorește un copil cu chef Scărlătescu!

Vrea Doina Teodoru un copil cu Scărlătescu?
Vrea Doina Teodoru un copil cu Scărlătescu?

Cei doi s-au întâlnit în Vama Veche, iar conexiunea dintre ei și-a spus cuvântul încă de atunci. Totuși, relația lor nu s-a concretizat pe litoralul românesc, ci câteva luni mai târziu. De atunci sunt împreună și au trecut prin multe. Cea mai mare lecție din relația lor a fost, fără doar și poate, America Express. Experiența trăită acolo și-a spus cuvântul în relația lor, motiv pentru care odată întorși din aventură au avut nevoie să se deconecteze unul de la celălalt. Totuli, iată că tensiunile acumulate acolo nu au fost suficient de puternice pentru a-i despărți și sunt în continuare un cuplu frumos și iubit de public.

Vrea Doina Teodoru un copil cu Scărlătescu?

Într-un interviu recent acordat pentru Click, Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă față de relația pe care acesta o are cu Doina. Carmen chiar a ținut să îi mulțumeasc Doinei pentru modul în care Cătălin s-a schimbat de când este cu ea.

„Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt. Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum…să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună.”

Recent, Doina Teodoru a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru playtech.ro, dacă are în plan să facă un copil, mai ales că în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” trăiește experiența de a fi mamă. 

„Pentru copil cred că nu ești niciodată pregătit, nici în serial nu eram pregătită pentru un copil și puf a apărut! Ai copil! E ok. Nu am ce să răspund la asta. Am un copil deja!”, a spus Doina pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net