Sora lui Cătălin Scărlătescu, totul despre relația cu celebrul său frate: „Cu Doina nu sunt foarte apropiată”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu (51 de ani) are cu ce se mândri! Cu o carieră de succes în lumea televiziunii și a afacerilor, cu o iubită isteață și inteligentă, Doina Teodoru (33 de ani),  dar și cu o soră care care îl susține necondiționat în tot ceea ce face.

Contactată de Click!, Carmen Istrate, sora lui Scărlătescu, medic estetician de profesie, ne-a vorbit despre relația sa cu celebrul său frate și nu numai.

 Click! Cine este sora lui Cătălin Scărlătescu?

Carmen Istrate: Sunt o femeie pasionată de frumos și puțin perfecționistă. Estetica a intrat în viața mea dintr-o curiozitate și a rămas de 5 ani încoace. În acești 5 ani am consiliat sute de femei cum sa devină o versiune mai bună a lor și de fiecare dată am primit înapoi multă energie pozitivă, semn că sfaturile mele chiar funcționează.

Click! Cum este relația ta cu Cătălin?

Carmen Istrate: Am avut o perioadă în care ne petreceam tot timpul împreună. Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt.

Click! Cine de la cine lua bătaie când era mic?

Carmen Istrate: Nu ne băteam niciodată. Am avut o relație matură dintotdeauna. Maxim mă mai lua el peste picior când făceam vreo prostie. Cătălin e omul care te atinge cu vorba, nu cu palma, și ustură mai tare așa.

Click! Cum vă înțelegeți acum? Cine de la cine cere sfaturi?

Carmen Istrate: Acum suntem amândoi în perioade echilibrate ale vieții nostre. Eu știu că el e bine și sunt fericită cu asta.

Scărlătescu, îndrăgostit

Vedeta de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani cu actrița Doina Teodoru. Chiar dacă este o diferență de vârstă de 17 ani între cei doi, acest lucru nu îi împiedică să își trăiască discret iubirea pătimașă.

Click! Cum te înțelegi cu Doina? Știi dacă Cătălin are planuri de nuntă?

Carmen Istrate: Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum…să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună.

Click! Când erați mici găteați împreună?

Carmen Istrate: De gătit n-am gătit niciodată cu Cătălin și nici n-aș face-o vreodată. Cine s-ar încumeta la așa ceva?

Click! Cătalin gătea de mic? Era pasionat de acest lucru?

Carmen Istrate: Da, gătea scoici de mic.

Click! Îți cere sfaturi în ceea ce privește aspectul fizic? L-ai înfrumusețat pe Cătălin vreodată?

Carmen Istrate: De-a lungul timpului l-am tot sfătuit să folosească diverse creme și a fost destul de ascultător. Acum de când mi-am deschis propia clinică, ANOVIA Estetic Clinic, nu am reușit încă să-l conving nici măcar să intre. Dar cu răbdare și perseverență voi reuși și după sunt convinsă că o să vină el singur să mai îmbunătățească ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net