Doina Teodoru a cheltuit până la ultimul leu din banii câștigați la iUmor. Ce a făcut cu 20.000 de euro

Doina Teodoru este una dintre cele mai talentate și mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul intern românesc. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o - actoria, și trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul bucătare Cătălin Scărlătescu. A intrat în atenția celor de acasă acum mai mulți ani, în urma unei apariții de-a dreptul fascinante în cadrul iUmor. 

Ce a făcut Doina Teodoru cu premiul de la iUmor / foto: Captură TV
Ce a făcut Doina Teodoru cu premiul de la iUmor / foto: Captură TV

Recent, actrița a povestit ce a făcut cu premiul cel mare în valoare de 20.000 de euro, pe care l-a încasat după ce a câștigat sezonul cu numărul trei al reality-show-ului de la Antena 1. Ce a făcut cu banii, rămâne să descoperi din rândurile de mai jos. 

Pe ce a cheltuit Doina Teodoru premiul cel mare de la iUmor 

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, iubita lui chef Scărlătescu a mărturisit că banii pe care i-a câștigat în urma participării la iUmor i-a cheltuit pe călătorii, dorința de a vizita cât mai multe locuri și culturi reprezentând una dintre marile sale pasiuni. 

„Păi ce poţi să faci cu banii… îi cheltui (n. red., râde). Marea majoritate a banilor pe care eu îi fac, îi dau pe călătorii, îmi place să călătoresc, să văd cât mai multe ţări, civilizaţii, culturi.”, a mărturisit Doina Teodoru, după cum relatează Fanatik.ro

„Un mare câștig a fost că l-am cunoscut pe Mihai Bendeac” 

O țară întreagă a rămas fascinată de personajul Renata din comedia „Băieți de oraș”, jucat de nimeni alta decât Doina Teodoru. Deși excela în cariera sa actoricească, în urma participării la iUmor, destinul ei avea să prindă o altă culoare. 

Doina Teodoru, interpretând-o pe Renata din „Băieți de oraș” / foto: Captură YouTube
Doina Teodoru, interpretând-o pe Renata din „Băieți de oraș” / foto: Captură YouTube

Mihai Bendeac a recunoscut talentul înnăscut al Doinei Teodoru pentru actorie și nu a mai stat mult pe gânduri până să îi ofere un rol în serialul „Băieți de oraș”. 

„Nu pot să spun că mi-a schimbat viaţa, am avut spectacole în continuare cum aveam şi înainte, în schimb, un mare câştig a fost că l-am cunoscut pe Mihai Bendeac şi am intrat în echipa lui. Am avut ocazia să mă joc cu personaje, să fac compoziţii de film şi aşa mi-am dat seamă că mă atrage foarte mult zona asta.

Deşi înainte spuneam că sunt pe viaţă actriţă de teatru, brusc am descoperit si zona asta care mi-a plăcut enorm şi ăsta a fost un mare câştig. De altfel, după ce am câştigat iUmor cei din echipă au continuat să mă invite ca şi special guest. Am făcut din nou compoziţii de personaje, la fel, mi-a plăcut foarte tare şi o fac în continuare cu drag.”, a mai spus actrița, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net