De ce Doina Teodoru nu vorbește despre părinții săi? Ce părere au despre relația ei cu Scărlătescu

Ultima actualizare:

Doina Teodoru este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, dar în același timp este o prezență care a preferat mereu discreția când a venit vorba despre viața sa privată. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit, recent, detalii despre relația cu părinții săi.

Catalin Scarlatescu Doina Teodoru America Express 12 Foto Antena 1 jpg

Cum se înțelege Doina Teodoru cu părinții săi

Doina Teodoru (33 de ani) a devenit extrem de îndrăgită de public după ce a participat la emisiunea iUmor pe care a câștigat-o, dar și după aventura din America Express, unde a participat alături de partenerul ei, chef Cătălin Scărlătescu. Despre actriță se cunosc multe, însă nimeni nu știe nimic despre părinții săi. Într-un interviu acordat recent, Doina Teodoru a dezvăluit adevărul despre relația cu părinții ei.

 „Nu înțeleg de ce trebuie să găsiți ceva despre părinții mei. Nu sunt de acord. Sunt vedete și nu știu eu? Părinții mei m-au felicitat pentru curajul de a participa la America Express, au fost alături de mine”, a spus Doina Teodoru pentru CANCAN.RO.

scarlatescu doina teodoru jpeg

Ce părere au părinții Doineai Teodoru despre relația cu Scărlătescu

În același timp, aceasta a mai afirmat că între părinții săi și Cătălin Scărlătescu există o relație foarte frumoasă, potrivit aceleași surse. Povestea de dragoste pe care Doina o are cu celeebrul Chef a stârnit de-a lungul timpului mai multe controverse din cauza diferenței de vârstă, cu toate acestea cei doi au dovedit ce relație frumoasă au și ce echipă bună fac în competiția din America Express. În podcastul lui Mihai Morar Chef Cătălin a mărturisit că mereu a fost discret cu relațiile sale, însă la Doina lucrurile au fost diferite. Tânăra l-a cucerit prin faptul că este un om rațional și că îi oferă libertate.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului.", a spus Scărlătescu.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și s-au cunoscut la mare. „Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a declarat cu ceva timp în urmă Cătălin Scărăltescu.

image
image
image
image
image
image
dana Budeanu maurice munteanu jpg
banner gina pistol smiley png
cub bianca dragusanu png
anca badiu jpeg
mihai georgescu mita bere gratis 10 jpeg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg