Noul proiect în care este implicat Chef Cătălin Scărlătescu! Unde va putea fi urmărit fostul jurat de la „Chefi la Cuțite”

#Chefi la cuțite

Plecarea celor 3 jurați de la „Chefi la Cuțite” a întristat o mare de fani. Aceștia erau „sarea și piperul” concursului, iar mulți fani au mărturisit că urmăreau cu sufletul la gură emisiunea mai ales de dragul chefilor. Deși reacțiile admiratorilor au fost de suținere față de decizia lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu aceștia au recunoscut să abia așteaptă să îi vadă pe chefi în alte producții. Ei bine, recent Chef Cătălin Scărlătescu este cel care a spart gheața și a anunțat în ce proiect este implicat.

Noul proiect în care este implicat Chef Cătălin Scărlătescu
Noul proiect în care este implicat Chef Cătălin Scărlătescu

Noul proiect în care este implicat Chef Cătălin Scărlătescu

După cum știm, în presă s-a vehiculat că îndrăgiții bucătari ar fi avut mai multe întâlniri cu postul concurent, PRO TV, unde ar urma să apară într-o nouă producție culinară. Până să confirme aceste zvonuri în mod public, chefii se pare că încep încetul cu încetul să se implice în alte proiecte. Primul care a făcut un astfel de pas este chiar chef Scărlătescu (51 de ani) care a anunțat spre bucuria urmăritorilor săi că pregătește o surpriză. Cei care și-au dorit mereu să învețe arta culinară de la chef o vor putea face de acum încolo fără a fi nevoie să participe la vreo emisiune!

Mai exact, pe pagina sa de Facebook, Scărlătescu a spus că a filmat o serie de rețete pe care le-a învățat din diferitele locuri pe care le-a vizitat de-a lungul vieții. Știm deja, că cheful este un împătimit al călătoriilor așa că ne așteptăm la ceva cu totul inedit, mai ales că acest proiect va lua forma unei cărți de bucate digitală intitulată „Grătar de Călător”. 

Fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” și-a lansat o carte de bucate

Ieri am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată” – a transmis fostul jurat de la „Chefi la cuțite”, pe pagina personală de Facebook.

Când și-a început cariera Chef Cătălin Scărlătescu

Chef Scărlătescu a început să muncească în bucătărie încă din adolescență. La vârsta de doar 16 ani a început să lucreze la un hotel din Eforie Sud pe post de curier, moment în care și-a dat seama că vrea să devină bucătar. De acolo a început tot parcursul său, iar în 2004 a intrat în afaceri și s-a asociat cu un afacerist italian. Ulterior și-a deschis 3 restaurante, iar în 2012 s-a lansat în televiziune alături de Dumitrescu și Bontea. În prezent are o relație de aproape 3 ani cu actrița Doina Teodoru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net