Bordea îl face praf pe Edward Sanda, după „America Express”. „Nu ți-e frică de socră-tu, Stratan?!” Edward Sanda, furios: „Prost crescuți ce sunteți, neînfricaților!”

Ultima actualizare:

E scandal și circ cât încape, după ieșirea din competiția America Express” a echipei formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi au fost puși la colț pentru comportamentul lui Edward Sanda, care nu ar fi dat deloc dovadă de bărbăție în confruntarea cu motocicliștii, care i-au amenințat cu pistoale în Columbia. 

Nu doar fanii sunt revoltați, dar și comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut haz pe seama artistului. 

Invitați la podcastul Alexiei Eram, cei doi comedianți, și ei concurenți la ediția precedentă a show-lui, l-au făcut cu ou și cu oțet pe Edward Sanda, acuzându-l că ar fi dat dovadă de lașitate în incidentul cu pistoale din Columbia.

Cătălin Bordea: „Cum merge el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan!”

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic; cred că am fost laș astăzi, o să pun momentul ăla cu el: <<baby , e prea periculos, hai tu!>>.

Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit <<baby>>cu <<este>>,  cu <<prea periculos>> și cu <<hai tu>>din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?!

Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane

Acum vorbesc frustrările din mine, că dacă mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam și eu: hai, stai liniștit!”, a comentat Cătălin Bordea, pe marginea comportamentului lui Edward Sanda din concurs. 

Nelu Cortea: „Ai fost tu cu pistolul la cap sau reporterița? De ce să faci tu piesă?”

Nelu Cortea a fost și el necruțător cu soțul Cleopatrei Stratan.

„S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas, și căuta de una singură indiciile.

Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”, a spus și Nelu Cortea. 

Edward Sanda s-a înfuriat pe colegi: „Pe unii dintre voi nu-i știe nimeni!”

Edward Sanda nu a mai putut să îndure tot circul și reproșurile făcute de colegi în podcasturi, dar și de către fani în mediul online pe seama comportamentului lui de la „America Express”. 

Artistul le-a dat o replică dură colegilor care au criticat prestația lui, dar și fanilor. 

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni.

Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău!

Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți! 

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva!

Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate!

În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!”,  a răbufnit Edward Sanda, la adresa colegilor lui, pe Instagram.

Cleopatra Stratan sare în apărarea soțului: „O să-l iubesc toată viața”

Cleopatra Stratan a fost și ea pusă la colț, la rândul ei, de către fani că și-ar fi luat de soț „un pămpălău”. 

Artista le-a răspuns și ea cârcotașilor, care au înaintat o serie de speculații conform cărora căsnicia ei cu Edward Sanda ar cam fi pe butuci după participarea la „America Express”.

„Nu mă interesează ce zice lumea despre Edward, eu o să-l iubesc toată viața așa cum e! Poate că și eu am simțit că nu mai pot, că voi claca, nu doar el!

A fost greu, am avut momente când am simțit că-mi vărs mațele din mine” , a declarat artista, la Xtra Night Show, luându-i apărarea soțului ei. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost prima echipă eliminată de la „America Express”. Pe tot parcursul probelor, solistul nu a încetat să se vaite non stop de dificultatea traseului, oprindu-se mai mereu să mai mănânce câte ceva. 

Totul a culminat cu episodul în care echipa lor a fost atacată la o cazare din Columbia de o gașcă de motocicliști, care i-au pus pistolul la tâmplă reporteriței emisiunii. La acel moment, Edward Sanda s-a pierdut de tot cu firea și, de frică, a manifestat și o serie de ticuri nervoase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net