PRIMII ELIMINAȚI! Câți bani ar fi primit Edward Sanda ca să se vaite non-stop la „ America Express”?! Fanii l-au făcut praf: „Ești un laș!”

Ultima actualizare:

Cum era de așteptat, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, au fost primii eliminați din competiția „America Express”. Parcursul celor doi tineri, proaspăt căsătoriți, a fost, însă, remunerat generos, în ciuda performanțelor destul de slabe obținute în concurs. Fanii l-au criticat dur pe Edward Sanda, care a fost catalogat drept un bărbat laș.

Miercuri seară, s-au aflat și numele primilor eliminați din concursul „America Express”. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au clacat, după un parcurs foarte slab, presărat într-un final și cu focuri de armă. 

Cleopatra și Edward au părăsit „America Express - Drumul Soarelui”, sezonul 6, în ediția din 8 noiembrie 2023, după ce, cu doar o seară înainte, atât ei, cât și întreaga echipă fusese amenințată cu pistoale de o gașcă de motocicliști. 

Cleo și soțul ei au pierdut cursa finală, iar totemul din cufăr a fost, de această dată, de culoare roșie.

 „Vreau să spunem că azi cu greu am reușit să ne concentrăm atenția asupra competiției din cauza celor întâmplate aseară.

M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare”, s-a scuzat Edward Sanda, la finalul cursei. 

În cursa pentru ultima șansă, cei doi s-au luptat cu Sonia Simionov și Iuliana Pepene, dar și cu echipa formată din George Tănase și Andrei Rusu. 

Ca și la ultimele ediții, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns, din nou, pe ultimul loc, la prezentatoarea Irina Fodor. 

„Eu cu un ochi am râs și cu altul am plâns. (...) Cea mai frumoasă parte a fost că am putut să ajutăm oameni prin misiunile pe care le-am făcut”, a spus Cleopatra Stratan, la finalul aventurii de la America Express.

Câți bani ar fi luat pentru cele trei săptămâni de concurs? 

Cleopatra și Edward au reușit să reziste doar trei săptămâni în competiție, timp în care au făcut față cu greu probelor din concurs, ajungând mereu ultimii la finish. 

Chiar și așa, sumele pe care cei doi le-ar fi încasat pentru cele trei săptămâni de concurs nu au fost deloc de neglijat. 

Astfel, conform ultimelor speculații apărute în presă, cei doi ar fi încasat 1.500 de euro de căciulă pentru fiecare etapă (mai precis, pentru fiecare săptămână de concurs). Prin urmare, la finalul celor trei săptămâni, celor doi le-ar fi intrat în conturi suma de 9000 de euro. 

Edward Sanda, catalogat drept laș! S-a văicărit ca un copil și cerea tot timpul de mâncare 

Edward Sanda a reușit să-și exaspereze fanii cu atitudinea lui pe parcursul competiției. El a fost cel care s-a văitat non-stop în timpul probelor, a tras de timp și mai mereu se oprea pe traseu, ca să mai cerșească câte ceva de mâncare. 

A reușit să o scoată din sărite chiar și pe consoarta lui, Cleopatra. 

„Ți-e prea cald, ți-e totuna. Ți-e prea frig, ți-e totuna. Nu te interesează când plouă. Nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent. Nu-ți place nimic.

Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri. Ți-e greu să ieși din zona ta de confort”, i-a reproșat Cleopatra Stratan soțului, în plin concurs.

Fanii l-au criticat și ei dur pe solist, pe rețelele de socializare, pentru comportamentul de care a dat dovadă în timpul episodului în care echipa lor a fost atacată cu arme de foc.

 „Edward Sanda e un laș”, l-au apostrofat fanii, care au remarcat că artistul s-a pierdut de tot cu firea în timpul atacului și a început să manifeste ticuri nervoase. 

Cleopatra Stratan a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, în care a relatat pe larg experiența pe care a avut-o, alături de soțul ei, la „America Express”.

„Pentru noi competiția se încheie aici, în Columbia! Suntem recunoscători și onorați că am avut șansa unică de a participa în America Express, mai ales împreună.

A fost o experiență în toate nuanțele: mai bune, mai rele, mai frumoase sau mai grele și chiar dacă am avut atâta noroc în competiție, cu siguranță va rămâne pentru noi experiența unică a vieții noastre! 
Mulțumim din suflet tuturor colegilor, prietenilor și oamenilor dragi, care ne-au susținut! Vă iubim!”, a scris Cleopatra Stratan, pe contul ei personal de Instagram.

Conform unor surse din interiorul competiției, se pare că cea mai bine remunerată echipă de la „America Express”, a fost cea formată din Alexia și Aris Melkior Eram. Aceștia ar fi primit un onorariu de 2.500 de euro de persoană, pentru fiecare ediție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net