Atacați cu pistoalele la „America Express”! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas să fie uciși: „Am crezut că au împușcat-o!”

Scene de groază în sezonul 6 de la America Express, ediția 14, din 7 noiembrie!  Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost la un pas să fie uciși în Columbia. Mașina în care se aflau a fost înconjurată de motocicliști înarmați, care au tras focuri de armă. Echipa de securitate a show-lui a intervenit.

Cleopatra Stratan (21 de ani) și Edward Sanda (26 de ani) au trăit momente de panică extremă la ediția cu numărul 14, din sezonul 6 de la „America Express”.

La sfârșitul zilei, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se îndreptau spre cazarea oferită de prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, împreună cu echipa lor de filmare.

Când să coboare însă din mașină, chiar în fața hotelului, lucrurile s-au precipitat. În câteva secunde, s-au trezit înconjurați de mai mulți motocicliști înarmați.

Cameramanul și reporterul emisiunii apucaseră să coboare din mașină. În secunda următoare, s-au auzit focuri de armă. Reporterița emisiunii, Adriana, a fost amenințată cu pistolul la cap de către unul dintre motocicliști, care i-a cerut telefonul. Îngrozită, reporterița i l-a dat imediat atacatorului.

Cleopatra Stratan nu apucase încă să se dea jos din mașină, la momentul incidentului. În stare de șoc, Edward Sanda, soțul său, a avut prezență de spirit și a reușit să o tragă pe solistă, imediat, în mașină.

Noi am ajuns pe la ora 9 jumate - 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale!

A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul la cap. I-a zis: <<Da-mi telefonul>>, Iar ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine pe Cleopatra, ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol.

Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a povestit, îngrozit, incidentul Edward Sanda.

Echipa de securitate a show-ului a intervenit și, din fericite, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Momente de panică totală! Edward Sanda, ticuri necontrolate

Evenimentul a stârnit o panică maximă! Edward Sanda a fost, pur și simplu, în stare de șoc, atunci când a auzit împușcăturile în spatele mașinii. Solistul a avut ticuri nervoase și mișcări necontrolate și nu mai știa cum să reacționeze.

De frică, reporterița atacată a izbucnit în plâns, acoperindu-și fața cu palmele.

Am mers după ei, pe unul l-am recunoscut pentru că avea o rană sângerândă de la arma fast-response. Am dat declarații la poliție și ne-am dus înapoi la hotel”, a povestit unul dintre membrii echipei de securitate.

Cleopatra și Edward au rămas în mașină, până când echipa de securitate a show-ului le-a dat undă verde să intre în hotel.

Eram șocați. Am ajuns în hotel, am vorbit cu producția, toată lumea era șocată, nu se aștepta nimeni la chestia asta. Ne pare rău pentru echipa care a fost amenințată direct, dar trauma asta o să rămână pentru totdeauna”, a adăugat și Cleopatra Stratan.

Cleopatra și Edward Sanda, primii eliminați din competiție?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut un parcurs greoi, plin de conflicte, dar și incidente nedorite la „America Express”.

Conform informațiilor oferite de Viperele Vesele, aceștia ar fi primii care ar părăsi competiția. De-a lungul probelor, cei doi s-au certat foarte des și au fost de multe ori pe punctul de a claca.

Ți-e prea cald, ți-e totuna. Ți-e prea frig, ți-e totuna. Nu te interesează când plouă. Nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent. Nu-ți place nimic.

Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri. Ți-e greu să ieși din zona ta de confort”, i-a reproșat Cleopatra Stratan soțului, în concurs.

Concurenții, prădați de traficanți de carne vie și jefuiți

La întoarcerea în România, Mona Segall, producătoarea emisiunii, a anunțat, de altfel, că nu va mai exista „America Express” și că o să se reîntoarcă la formatul vechi, „Asia Express”, tocmai datorită pericolelor la care au fost expuși atât concurenții, cât și echipa de producție, aceștia fiind prădați de traficanți de carne vie și jefuiți.

Concurenții celui de-al șaselea sezon al show-ului „America Express” sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris; comedianții George Tănase și Ionuț Rusu; Romică Țociu și fiul lui, Cătălin; Iulia Albu și iubitul ei, Mike; Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu; Cleopatra Stratan și Edward Sanda; Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator; influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu; actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Drumul Soarelui se desfășoară pe două emisfere: concurenții au pornit din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina

„America Express” se difuzează, la Antena 1, de luni până miercuri, după Observator, la ora 20:30, dar și duminica de la ora 21:00, după serialul „Bravo, tată”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net