Cu cine s-a mai iubit Cleopatra Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda. Este sau nu el cel care a făcut-o femeie

Cleopatra Stratan are 21 de ani, dar a crescut în fața telespectarilor. Încă de la trei ani, scena a devenit a doua ei casă. Totuși, puțini sunt cei care știu trecutul amoros ar artistei.

Edward este primul iubit al Creopatrei / foto: antena 1
Edward este primul iubit al Creopatrei / foto: antena 1

Fără să se ascundă deloc, Cleopatra Stratan recunoaște că s-a îndrăgostit la prima vedere de Edward.

„Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu știam cine este când s-a lansat prima dată. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Randi și Ioana Ignat seamănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei cântă și Edward și Ioana sunt cei care joacă, apoi am văzut numele lor.

Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mamă, ce tare…

Am făcut cunoștință, eram o pitică. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata… Eu credeam că Ioana Ignat și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă…”, a spus Cleopatra Stratan în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Nu a avut niciun iubit înainte de Edward

În 2018, Cleopatra venise cu tatăl ei la studioul de înregistrare al celor de la Famous Production, ca să mai înregistreze o dată piesa ”Te las cu inima”. Atunci s-au revăzut și îndrăgostit iremediabil.

Edward, care făcea parte din aceeași echipă, și-a făcut apariția pe ușa studioului. S-au scanat din priviri și decis să rămână toată seara împreună la povești.

În ianuarie 2019, Cleopatra Stratan mărturisea că nu a avut niciun iubit. Câteva luni mai târziu, în decembrie, forma deja un cuplu cu Edward Sanda. Anul trecut au făcut marea nuntă.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, mărturisea Cleopatra Stratan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net