SURPRIZĂ TOTALĂ! Echipele finaliste de la „America Express”. Ele se vor bate pentru a pune mâna pe marele premiu

„America Express”, super reality-show-ul de la Antena 1, unul dintre cele mai urmărite proiecte din televiziune, a găzduit în rândul acestei ediții 9 cupluri celebre de vedete românești, dintre care doar 3 sunt cu un pas în marea finală. Dezvăluirea incendiară a fost făcută de Viperele Vesele, cele care activează pe platforma de Instagram cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, vin acum în atenția telespectatorilor cu dezvăluiri-bombă! 

Echipele finaliste „America Express” / foto: Arhiva Click!
Echipele finaliste „America Express” / foto: Arhiva Click!

Recent, pe pagina de Instagram amintită mai sus, apar mai multe informații pe care telespectatorii, fanii „America Express” le așteptau cu mare nerăbdare! Au fost dezvăluite echipele care vor concura în semifinală pentru marele premiu. 

Cele 3 echipe ajunse în semifinala „America Express”

Așa cum deja ne-au obișnuit, Viperele Vesele nu ne lasă nici măcar o zi fără câte o informație de mare interes. Vedetele zilei sunt echipele semifinaliste din cadrul provocării de pe „Drumul Soarelui”: Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm imagini de la filmarea semifinalei emisiunii America Express. Astfel, echipele Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în finala emisiunii”, au dezvăluit Viperele Vesele.

O mare implicare în această dezvăluire o are Gabriela Cristea, cea care în una dintre edițiile emisiunii „Mireasa” a luat în derâdere informațiile puse la dispoziție de Viperele Vesele. Roata s-a întors pentru prezentatoarea de televiziune, căci pe pagina de Instagram a Viperelor au apărut și o serie de imagini convingătoare. 

Dezvăluirea făcută pe Instagram de Viperele Vesele
Dezvăluirea făcută pe Instagram de Viperele Vesele

„Dacă există cineva din Antena deranjat de această dezvăluire, poate să îi mulțumească Gabrielei Cristea, fiindcă postarea în sine și moment ales reprezintă, mai mult, o reacție a vulgaritățile și jignirile pe care Gabriela Cristea le-a proliferat la adresa comunității noastre, în ediția din 16.11.2023. Antena 1 ne iubește!”, au mai transmis, pe Instagram, Viperele Vesele. 

Copiii Andreei Esca, aproape de marea finală „America Express” 

Printre cele 9 echipe formate la început, s-au făcut remarcați Alexia și Aris Eram, copiii îndrăgitei știriste de la PRO TV. Înainte de a pleca pe „Drumul Soarelui”, Alexia era nerăbdătoare să-și testeze, la maximum, limitele. 

„Am acceptat invitaţia de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îţi sunt testate limitele într-un fel special.

Pe de altă parte, cred că nici în momentul de faţă nu ştim exact în ce ne-am băgat. Suntem siguri, şi eu şi fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experienţe ale vieţii. Şi dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum. Să învaţăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni şi obiceiuri. Să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar şi faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii”, spunea Alexia Eram, pentru Antena 1, înainte de a accepta provocarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net