Copilărie plină de lipsuri pentru George Tănase, fost concurent America Express: „Nu am avut acces la apă potabilă”

Dacă în prezent este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din online, trecutul lui George Tănase nu a fost deloc unul ușor. Fostul concurent America Express 2023, coechipierul lui Ionuț Rusu, a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul său plin de lipsuri. 

George Tănase, fost concurent America Express 2023
George Tănase, fost concurent America Express 2023

Ionuț Rusu și George Tănase au făcut echipă în America Express, însă parcursul lor s-a terminat în ediția cu numărul 19. Înainte de a fi eliminați, cei doi au fost supuși unei probe în care trebuiau să care mai multe butoaie de apă potabilă unei familii. Acela a fost momentul care l-a determinat pe George Tănase să facă o serie de dezvăluiri dureroase, amintindu-și că în copilărie nu avea apă potabilă, astfel că era nevoit să care de la Dunăre. 

George Tănase: „Eram nevoiți să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari”

În cadrul reality-show-ului de la Antena 1, fostul concurent George Tănase a mărturisit că în copilărie familia lui nu avea apă potabilă, astfel că era nevoită să meargă să aducă de la Dunăre, cu căruță, apă depozitată în butoaie mari. De asemenea, apa adusă o foloseau și pentru a se hidrata, dar era necesară și la consum, pentru a face mâncare sau a spăla rufe. 

„Eu când eram mic nu am avut acces la apă potabilă și eram nevoiți să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari, și să aducem de la Dunăre. Încărcam, le aduceam înapoi, cu alea spălam covoarele, preșurile, hainele, din apa aia mai fierbeam și făceam mâncare! Nu am avut (n.r. apă potabilă)”, a mărturisit comediantul, în cadrul America Express.

Ionuț Rusu a empatizat cu colegul său 

Ionuț Rusu a empatizat cu George Tănase și a susținut același punct de vedere: faptul că este total neplăcut să nu ai acces la resursele necesare pentru un trai decent. 

„Este oribil să nu ai acces la toate resursele astea cu care ne-am obișnuit, mai ales prin prisma faptului că noi am avut-o mereu”, a argumentat și Ionuț Rusu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net