George Tănase a ajuns în cabinetul terapeutului: «Pandemia m-a dărâmat»

Ediția din data de 22 iulie a emisiunii „Fiță cu Adiță" a fost una cu totul specială pentru că Adi a fost invitat la țară de către invitatul său, actorul și prezentatorul George Tănase. 

image

George Tănase poate părea, la prima vedere, un tip foarte vesel, lipsit de probleme și întotdeauna optimist. În cadrul discuției pe care a avut-o cu Adiță acasă, la Turcoaia, George Tănase și-a deschis sufletul și a vorbit despre dificultățile cu care s-a înfruntat în perioada pandemiei.

Citește și: George Tănase, destăinuiri din culisele matinalului de la Kanal D 

George Tănase a fost demoralizat de situația creată de pandemie 

George a recunoscut că întreaga situație provocată de pandemia de coronavirus l-a demoralizat profund și l-a făcut să se simtă lipist de sens și de speranță, având stări depresive după ce i s-au anulat n spectacole la rând. Pentru a face față întregii situații și a procesa mai bine ce simte, George a apelat la ajutorul unui terapeut la care merge o dată pe săptămână. 

Actorul a dezvăluit că discuțiile cu terapeutul îl ajută să se cunoască mai bine și să descopere traume despre care nici măcar nu avea habar că le-ar fi avut dar care, în mod indirect, îl împiedică să evolueze.

Vezi și: Marius Moga a apelat la psiholog pentru a face față succesului 

„În principal, la terapie descopăr lucruri noi despre mine, mă ajută și în creație, descopăr golurile din mine. Rezolv niște probleme. Și buruiana trebuie scoasă din rădăcină. Noi de multe ori nu vedem rădăcina, ci doar buruienile, problemele de la suprafață. Am avut o depresie. Pandemia m-a dărâmat destul de mult", a subliniat George. 

Și alte vedete românești au ajuns la psiholog

George Tănase nu este prima vedetă din showbiz care vorbește deschis despre terapie și problemele sensibile. Mihai Bobonete a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a face față succesului fulminant. În aceeași situație s-a aflat și Marius Moga, care ani l-a rând s-a confruntat cu sindromul impostorului. Despre acest sindrom, Click! a scris aici. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net