Cine intră în horă la „Chefi la cuțite”, după ce chefii au dat bir cu fugiții: „Cum a făcut Scărlătescu ăla de a luat atâția bani”

Există viață și după Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea! Cătălin, fiul actorului Romică Țociu, și-a anunțat participarea la „ Chefi la cuțite” după experiența dură de la „ America Express”.

Cătălin, fiul lui Romică Țociu, a prins gustul televiziunii! Dacă la început a acceptat cu greu să meargă alături de tatăl său, îndrăgitul actor Romică Țociu, în aventura „ America Express”, odată întors din competiția mai mult decât dură, Cătălin a bătut palma cu Antena 1 pentru un alt proiect de anvergură în televiziune. 

Cătălin Țociu se vrea mai tare ca Scărlatescu!

Prezent la podcastul Giuliei Anghelescu alături de tatăl său, Cătălin Țociu a anunțat că va apărea la „ Chefi la cuțite”, emisiune de la care au dat bir cu fugiții, recent, cei trei chefi prezentatori, Cătălin Scărlatescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. 

„Voi apărea la Chefi la cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și  la Chefi la cuțite? Păi, asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine după ce am fost la America Express!

Mi-a plăcut enorm la America Express, doar că trebuie să recunosc că mi-am luat puțină țeapă. Nu e nimic din ce se vede la tv, dar nimic!“, a dezvăluit fiul lui Romică Țociu, in podcastul Badassmom.

Cătălin (26 de ani) este pasionat de bucatarie de mic, iar pizza este preparatul în care excelează. 

„ Eu am avut pasiunea asta de mic, dar fiind un tip timid mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie să faci mâncare, să o livrezi unei persoane și să o consume acea persoană.

Am început ușor-ușor,  am făcut scoala de pizza, am lucrat și am văzut că e bine. Copiilor mei le place cel mai mult pizza făcută de mine”, a mai spus acesta. 

Romică Țociu (61 de ani) vrea ca fiul lui să-l concureze pe  Cătălin Scărlatescu și să ajungă chiar în juriul de la “Chefi la cuțite”. 

A făcut institutul culinar Escoffier, care este parintele bucătăriei moderne franceze. A făcut bucatarie franțuzească, italieneasca. Dacă e pasiunea lui , m-as bucura să și trăiască din asta!

Cum a făcut Scărlătescu ăla de a luat atâția bani, nu?!”, a declarat Romică Țociu despre pasiunea fiului său.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au părăsit „ Chefi la cuțite”. Cine le ia locul? 

Chiar înainte de începerea filmărilor pentru sezonul cu 13 la Chefi la cuțite, cei trei jurați ai show-ului– Sorin Bontea, Florin  Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – au părăsit emisiunea, pe motiv că ar fi obosiți. 

Nu doar fanii au fost șocați de veste, dar și producătoarea emisiunii, Mina Segall, care s-a văzut nevoită să caute alți jurați.

„ Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. 

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici.

Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”,a spus Mina Segall, imediat după „ abandonul” celor trei chefi.

Filmările pentru sezonul 13 Chefi la cuțite” au început deja, însă, concurenții nu i-au cunoscut încă pe chefi. Au fost doar informați că aceștia nu vor mai face parte din emisiune. 

Potrivit ultimelor informațiilor vehiculate în mediul on-line, pe lista favoriților pentru postura de jurați ai noului sezon ar figura nume precum  Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net