Romică Țociu, la Poliție după „America Express”: „O fi zis că am venit cu sacul plin de bani”

Romică Țociu, la Poliție după ce s-a întors din „America Express”! Îndrăgitul actor a rămas fără contul de WhatsApp, după ce a răspuns la mesajul trimis de un prieten pe aplicație. De acolo lucrurile au scăpat de sub control, iar vedeta are de gând să depună plângere pentru furt informatic. Iată ce le-a transmis apropiaților.

Romică Țociu, la poliție după „America Express”
Romică Țociu, la poliție după „America Express”

Romică Țociu, la poliție după „America Express”

Nici bine nu s-a întors din aventura „America Express” ,că Romică Țociu a dat de o mare belea. Actorul a rămas fără cont de WhatsApp, pentru că a răspuns la un mesaj ce s-a dovedit a fi, de fapt, un virus care îți fură identitatea. 

„O fi zis că a venit ăsta din America Express, să vedem, o fi venit cu sacul plin de bani. E interesant că mai multe persoane, care cunosc genul ăsta de hackereală, mi-au zis că metoda asta cu atacul e cea mai nouă de pe piață.”, a spus Romică Țociu.

Actorul a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, chiar într-o emisiunea de la Antena Stars.

„Am primit aseară un mesaj de la un prieten de-al meu, care are o funcție destul de importantă, la o rețea de telefonie mobilă: “Iartă-mă, am trimis din greșeală un cod din șase cifre. Fă o poză și trimite-mi, să nu fi greșit ceva”, așa scria. Eu eram în taxi, cu bunii mei prieteni, Vlad și Giulia. Am văzut ce scria acolo, știam foarte bine că e prietenul meu și că are o funcție venerabilă.

Am făcut o poză și am retrimis-o, după am văzut că WhatsApp-ul meu a luat-o aiurea. A intrat altceva. L-am sunat și i-am spus. El mi-a spus că e virus”, a povestit Romică Țociu, la Antena Stars.

Romică Țociu a fost înșelat

Iată că nu s-a dovedit a fi nimic altceva decât o mare înșelătorie. Acum se pare că cel care i-a furat contul trimite mesaje în numele său. În urma acestei situații, actorul este hotărât să depună plângere la poliție și își avertizează prietenii să nu răspundă dacă primesc vreun mesaj.

„A trimis la toată lumea un mesaj cu “Bună”. Toți cei care ați primit de pe contul meu acest mesaj, nu sunt eu. De obicei îmi continui ideea, nu dau doar salut. Acesta este mesajul pentru toți apropiații mei, să nu deschidă. Vreau să fac o plângere pentru furt informatic. Nu am secrete de stat, nu mă interesau convorbirile, vreau să îl iau înapoi și să îi anunț pe prietenii mei să nu pățească la fel.”, a mai adăugat comediantul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net