Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre America Express. Afecțiunea de care suferă vedeta: „Cateodată veți observa că fața mea este foarte umflată”

#America Express
Ultima actualizare:

„America Express” este genul de emisiune care te ține cu sufletul la gură. De la un sezon la altul, probele devin și mai incitante, iar limitele concurenților sunt testate la maximum. Așa se face că, de multe ori, vedetele cedează sau sunt nevoite să se adapteze la condiții, chiar dacă sănătatea le poate fi afectată. Una dintre echipele vădit afectate de show este cea formată din Iulia Albu și iubitul său, Mike, care pe lângă conflictele pe care le-au avut, s-au confruntat și cu alte probleme. Iată dezvăluirile, în premieră, ale Iuliei Albu despre emisiune. A recunoscut de ce afecțiune suferă.

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre America Express
Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre America Express

Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre America Express

Iulia Albu este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales în ultima perioadă când împărtășește totul despre „America Express” în mediul online. Recent, vedeta a decis să facă câteva dezvăluiri, în premieră, care vor clarifica anumite aspecte. Unul dintre lucrurile pe care puțini oameni le știau este faptul că vedeta suferă de intoleranță la gluten, motiv pentru care a avut puțin de suferit din cauza mâncării din cadrul show-ului. 

În același timp, criticul de fashion a ținut să clarifice faptul că în cadrul emisiunii nu a avut nimeni vreo problemă cu glanda ci, pur și simplu, ea și partenerul ei au intrat în concurs cu câteva kilograme în plus.

„Lucruri pe care vi le spun în premieră aici, despre America Express România:

1. Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori. 

2. Cateodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile.

3. În trecut am dat proba pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic.

4. Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4)

Vă explic mai târziu mai multe…

5. Aici completați voi: Astăzi @unolteanbarbos va…”

Dieta Iuliei Albu

Vedeta povestea, în urmă cu ceva vreme, că la 1.76 m,  cântărea 60 de kilograme. Cât despre dietă, Iulia Albu ne-a povestit, în exclusivitate, ce regim alimentar abordează:

Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime. Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport”, a declarat Iulia Albu, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net