Iubitul Iuliei Albu, prima declarație după ce s-a aflat că s-au despărțit după America Express: „A fost greșeala vieții mele”

#America Express
Ultima actualizare:

Fanii emisiunii „America Express” au observat încă din primele episoade că iubitul Iuliei Albu a fost agresiv cu creatoarea de modă, așa că vestea că cei doi au ales să pună pauză și au stat despărțiți o lună jumătate când s-au întors în țară nu prea i-a șocat. Potrivit vedetei, problemele în cuplul lor se pare că existau înainte de a începe filmările pentru show-ul de la Antena 1. În ciuda faptului că, într-un final, au ales să își mai dea o șansă, Mihai Alexandru, cunoscut de către fani că Mike, a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Iubitul Iuliei Albu, prima declarație după ce s-a aflat că s-au despărțit / Foto: Instagram
Iubitul Iuliei Albu, prima declarație după ce s-a aflat că s-au despărțit / Foto: Instagram

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, sunt sarea și piperul show-ului „America Express”, difuzat în prezent de către Antena 1, mai ales că telespectatorii stau cu sufletul la gura în așteptarea momentelor în care apar cei doi. După difuzarea primelor episoade, fanii l-au cam luat la rost pe Mihai Alexandru, observând că acesta este cam agresiv cu creatoarea de modă. Iulia Albu a dezvăluit că, după ce s-au terminat filmările pentru America Express și s-au întors în țară, au decis să pună pauză și au stat despărțiți o lună jumătate din mai multe motive, dar și-au mai oferit încă o șansă.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Mesajul lui Mike, iubitul Iuliei Albu

Iulia și Mike au decis să pună pauză și au stat despărțiți o lună jumătate / Foto: Instagram
Iulia și Mike au decis să pună pauză și au stat despărțiți o lună jumătate / Foto: Instagram

În urmă cu câteva ore, iubitul creatoarei de modă a publicat un mesaj pe contul său personal de Instagram, unde a ținut să le ceară scuze fanilor, însă a spus că nu va da explicații, deoarece nici el nu poate să înțeleagă cum a ajuns să rănească exact persoana pe care o iubește cel mai mult.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru ca nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevarata gravitate abia după întoarcerea în țară.

 Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu.

Semnat, un oltean bărbos”, a scris Mihai Alexandru, cunoscut ca Mike, pe pagina sa personală de Instagram, alături de un videoclip în care apare împreună de iubita lui, Iulia Albu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net