Cum a arătat Iulia Albu la nunta cu Mihai Albu. Anii care au trecut au transformat-o total

Ultima actualizare:

Iulia Albu (42 de ani) și Mihai Albu (61 de ani) au fost căsătoriți 9 ani de zile, din anul 2004, până în 2013. În prezent, amândoi își văd de viață. Celebrul creator de modă a împlinit cu câteva zile în urmă vârsta de 61 de ani, zi pe care a petrecut-o în brațele partenerei sale de viață, Ena, o doamnă foarte discretă, care este medic chirurg cardiolog. De partea cealaltă, și Iulia pare mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, care lucrează în publicitate și în marketing. Și totuși, chiar dacă par complet schimbați și împliniți alături de partenerii lor, își mai aduce cineva aminte cum arătau Iulia și Mihai Albu atunci când s-au căsătorit?

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți în perioada 2004-2013 / Foto: Arhiva Click!
Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți în perioada 2004-2013 / Foto: Arhiva Click!

La începutul anului 2013, Iulia şi Mihai Albu anunţau că se despart. La doar câteva luni după ce au divorţat, s-au afişat din nou împreună, doar ca, ulterior, după aproximtiv un an, să se despartă definitiv. La momentul respectiv, Iulia afirma că, în ciuda faptului că el şi-a dorit divorţul, pe motiv că era nefericit, Mihai Albu a continuat să o caute.

„Îmi trimite mesaje noaptea prin care-mi spune lucruri nu tocmai flatante, în care-şi exprimă frustrarea. Mihai îşi doreşte foarte mult să ne împăcăm şi acum mă caută. Mihai este un om care nu ştie să piardă.  Un bărbat trebuie să ştie să fie bărbat. Acest om şi-a dorit divorţul. A afirmat în faţa tuturor prietenilor noştri că este nefericit. A vrut divorţul şi i l-am dat“, declara Iulia Albu la vremea respectivă.

Cum a arătat Iulia la nunta cu Mihai Albu

Și totuși, chiar dacă acum nu multă lume își amintește relația dintre cei doi, un lucru e cert: timpul cu siguranță i-a schimbat. Mai ales pe Iulia, care pare transformată total față de ziua în care și-a unit destinul cu creatorul de modă. Deși, și atunci părea mai fericită ca niciodată, unii ar crede că nu este aceeași persoană!

Iulia și Mihai Albu în ziua nunții / Foto: Arhiva Click!
Iulia și Mihai Albu în ziua nunții / Foto: Arhiva Click!

Despărțirea dintre Mihai și Iulia Albu din anul 2013 a lăsat răni destul de adânci în sufletul Mikaelei, fetița celor doi, care a rămas în grija mamei după pronunțarea divorțului. Chiar și așa, cei doi trăiesc acum fericiți alături de alți parteneri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net