Așa părinți, așa fiică! Uite cât de frumoasă este fiica lui Mihai și a Iuliei Albu: „Este atrasă de...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iulia și Mihai Albu (60 de ani) au cu ce se lăuda…cu o fetiță frumoasă, care acum a devenit o adevărată domnișorică! Mikaela, în vârstă de 14 ani, și-a postat mai multe imagini pe contul său de socializare, în timp ce era la mare, la plajă, în Bulgaria, alături de mama sa.

Puștoaica este de o frumusețe aparte! Are un zâmbet impecabil, un corp de balerină și un păr mătăsos, extrem de îngrijit. De asemenea, Mikaela se pare că acordă o foarte mare importanță felului în care arată, având în vedere că avea la plajă un costum de baie dintr-o singură piesă ce îi venea perfect.

Contactat de Click!, pentru a afla mai multe detalii cu privire la timpul pe care îl petrece Mikaela în fața oglinzii, pentru a arăta atât de bine, Mihai Albu ne-a mărturisit că fiica sa a fost și este pasionată de fashion de când o știe.

„Mikaela desenează destul de mult, în timpul liber, îi place și este foarte atrasă foarte mult de frumos...de tot ce înseamnă artă. Chiar desenul de modă o atrage foarte mult. Are probabil pasiunea aceasta pentru fashion pe care o moștenește de la mine, dar și de la mama sa. Este atrasă de frumos, de estetic. Probabil de multe ori încearcă să o copieze pe mama ei. Pe mine mă întreabă de multe ori lucruri despre stilul vestimentar.

Mergem la shopping destul de des, chiar îi place. Îi place foarte mult să și probeze haine, chiar dacă nu le cumpără. Este foarte atrasă de ținute mai sport, dar îi plac și cele elegante am observat. Le combină cum știe ea mai bine, pentru că este în tendințe, îi plac ținutele mai lejere, mai largi și o prind foarte bine”, a declarat, Mihai Albu, pentru Click!

Apreciată de internauți

Mikaela este foarte activă pe Instagram, așa că a ales să posteze și câteva imagini de la mare, iar prietenii virtuali au comentat imediat fotografiile.

„Cel mai perfect și frumos copil din toată România”, „Superbă domnișoara!”, „Doamne, ce frumoasă ești, să fii sănătoasă”, sunt doar câteva dintre mesaje primite de aceasta pe contul său de socializare.

Click! spune

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu zece ani. Ei doi au împreună o fetiță, Mikaela, în vârstă de 14 ani. Aceștia au fost, de altfel, în conflict ani buni în ce privește custodia fiicei lor, Mihai Albu reclamând în nenumărate rânduri că fosta soție nu o lasă pe Mikaela să-l viziteze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net