Mihai Albu, minivacanță în trei! Cine a fost persoana importantă care a lipsit din „peisaj”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu (60 de ani) se relaxează cu iubita sa și fetița ei weekend-ul acesta pe litoralul Mării Negre! Pentru că și-au dorit să uite pentru câteva zile de stres și să iasă din rutina de zi cu zi, cei trei și-au făcut bagajele și au plecat să se bucure de vremea frumoasă din această perioadă.

Mihai Albu se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea sufletească după divorțul scandalos de Iulia Albu. Domnița care i-a adus din nou zâmbet pe chip creatorului de pantofi este Elena, o femeie foarte discretă, de profesie medic chirurg.

Mihai Albu, vacanță de vis cu iubita și fiica, la mare

Pentru că este tare mândru de partenera sa de viață, Mihai Albu a postat, în urmă cu puțin timp, o imagine cu ea, de la plajă, în timp ce o ținea strâns în brațe. Semn că relația dintre ei este una foarte serioasă și asumată. Contactat de Click!, Mihai Albu ne-a dezvăluit mai multe detalii despre această escapadă amoroasă de final de săptămână.

„Suntem la mare pentru câteva zile: eu, iubita mea și fetița ei. Mikaela (fiica lui Mihai Albi – n.r) nu este cu noi! Suntem în Mamaia, este foarte frumos. Amândoi am zis să mergem pentru câteva zile la mare, nu a fost doar inițiativa mea sau a ei. Amândoi ne-am dorit asta.

Ieri am stat la plajă, ne-am relaxat la soare, aseară am fost la un parc de distracție, ne-am plimbat după care am luat masa la un restaurant. Astazi tot așa o să mergem la plajă puțin...după care ne vom întoarce în București”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 13 ani. În prezent, Iulia are o relație cu Mike, iar Mihai cu un medic chirurg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net