Mihai Albu, relație din ce în ce mai serioasă cu iubita sa: „Stă la mine împreună cu fetița!”

#Exclusiv Click!

Relația amoroasă dintre Mihai Albu (60 de ani) și partenera lui de viață evoluează, în bine, de la o zi la alta. Contactat de Click!, celebrul designer de pantofi ne-a mărturisit că în ultima perioadă iubita și fetița ei stau nopțile din ce în ce mai mult la el acasă și ar putea zice, de acum, că s-au mutat împreună.

Mihai Albu iubește din nou iar femeia care i-a dat din nou aripi este o domniță foarte discretă de profesie medic chirurg care are și ea o fetiță dintr-un mariaj eșuat, însă acest lucru nu îl deranjează deloc pe creatorul de pantofi. De mai bine de șapte luni, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire – stabilă și lucrurile între ei merg din ce în ce mai bine.

Având în vedere că celebrul designer de pantofi ne-a mărturisit că, în ultima perioadă, el împreună cu partenera sa de viață stau din ce în ce mai mult sub acelați acoperiș.

„A fost foarte frumos de Paște. Am petrecut aceste zile în familie, alături de cei dragi, mai exact cu iubita mea, mama, și fetița ei, acasă. Cam atât. Am fost și la Înviere, am luat lumină. Mama, ce să facă? Nu este nici bine, nici rău.

Sunt foarte bine împreună cu iubita mea acum. De Paște ea a gătit de toate: a făcut cozonac, friptură de miel, sarmale, ciorbă, nu a lipsit nimic. Suntem bine împreună! Noi doi suntem ca și mutați împreună pot zice. Ea în ultima perioadă stă nopțile la mine împreună cu fetița ei. Avem camera noastră. Important este că petrecem timpul împreună și suntem fericiți”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Mihai Albu nu și-a văzut fetița

În 2013 Mihai Albu divorța de Iulia Albu, femeia cu care a fost căsătorit timp de opt ani, și cu care are o fetiță, pe Mikaela (13 ani). Astfel că pentru a se stabili un program de vizită, cele două vedete s-au războit în instanță pentru un program oficial de petrecut cu fetiță.

„Mikaela, fiica mea, nu a venit de Paște la mine. M-a sunat în noaptea de Înviere să îmi zică „Hristos a Înviat” și cam atât. Era vorba să vină în prima sau a doua zi de Paște la mine, dar nu a putut. Așa că cel mai probabil ne vom vedea weekend-ul care vine”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 13 ani. În prezent, Iulia are o relație cu Mike, iar Mihai cu un medic chirurg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net