Cu ce se ocupă Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu? Bărbatul are afaceri în domeniul publicității

Ultima actualizare:

Iulia Albu participă alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, în noul sezon al emisiunii America Express - Drumul Soarelui. De-a lungul anilor, majoritatea telespectatorilor, și nu numai, s-au obișnuit cu aparițiile scoase din tipar ale Iuliei Albu, însă, în ciuda acestui fapt, ține departe ochii curioși de viața ei privată. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire, dar totodată una cât se poate de discretă. Puține lucruri se știam despre misteriosul iubit al vedetei, iar, sub presiunea fanilor, dar și a curioșilor, într-un final, Iulia a fost cea care a dezvăluit cu ce se ocupă iubitul ei, și ce meserie are Mihai Alexandru.

Iulia Albu va participa în noul sezon America Express alături de iubitul ei, Mihai Alexandru
Iulia Albu va participa în noul sezon America Express alături de iubitul ei, Mihai Alexandru

Cum s-au cunoscut Iulia Albu si iubitul său, Mihai Alexandru

Iulia Albu a vorbit multă vreme despre iubitul ei Mike (Mihai Alexandru), dar nimeni nu-l văzuse până șă-și facă apariția în premieră la iUmor, unde a dat detalii despre relația lor într-un joc umoristic, precizând și modul în care s-au cunoscut. Se pare că pentru cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, ci mai degrabă „ură la prima vedere”.

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic”, a precizat Iulia. „A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri și a spus: «Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi». Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală”, a spus atunci Mike.

Întrebată dacă această reacție a avut legătură cu îmbrăcămintea, Iulia Albu a spus că nu, doar că s-au urât încă de la început. A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»“.

Ce afaceri are Mihai Alexandru

Iulia Albu a mărturisit că partenerul său de viață lucrează în publicitate și în marketing. Deoarece nu ar fi avut cum să plece și să se stabiliească la Londra, dat fiind faptul că nu ar fi primit niciodată acordul de la Mihai Albu, fostul ei soț, să plece cu fiica lor, partenerul său, Mike, a fost cel care s-a mutat în România.

A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a dezvăluit ea într-un interviu acordat celor de la okmagazin.ro. Totodată, ea a mărturisit că iubitul ei se implică foarte mult în proiectele ei și o sfătuiește pe plan profesional.

Dacă până acum s-au ținut departe de lumina reflectoarelor, a venit momentul ca Iulia Albu și Mihai Alexandru să se afișeze împreună în fața întregii țări. Cei doi au acceptat provocarea America Express și vor pleca în curând pe Drumul Soarelui, într-o nouă aventură la capătul lumii, în noul sezon al show-ul TV.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net