Iulia Albu, înapoi la America Express! Alături de cine va participa în noul sezon

Ultima actualizare:

Iulia Albu va face parte din noul sezon America Express! Cu cine va participa îndrăgita vedetă, aflați în rândurile de mai jos!

Iulia Albu a fost bolnavă și de Crăciun și de Revelion

America Express este fără doar și poate unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România de până acum. Nu de puține ori, emisiunea fenomen a fost lider absolut de audiență, reușind să mențină un public fidel.  

În urmă cu ceva timp Mona Segall și Robert Lionte dezvăluiau că următorul sezon va avea loc tot pe continentul American, însă locațiile se schimbă, iar aventura capătă noi valențe. Viitorii concurenți ar putea fi plimbați prin Columbia, o țară ce promite mult mai multe provocări și pericole alături de Ecuador și Argentina! Noul sezon va fi filmat anul acesta, dar cum locațiile se schimbă, doza de curiozitate a publicului crește!

Iulia Albu participă la America Express

Până acum în presă s-a vehiculat cine ar putea face parte din noul sezon al show-ului care a ținut în priză o țară întreagă. Din cele două echipe deja se speculează despre trei! Printre vedetele care ar putea merge pe drumul aurului se regăsesc Alexia Eram alături de fratele ei Aris, dar și Roxana Ciuhulescu alături de soțul său. 

Acum s-a aflat despre o nouă echipă care ar putea ajunge în aventura din America! Vorbim așadar despre Iulia Albu care ar putea merge în cea mai mare aventură din viața ei alături de iubitul său, Mihai Alexandru, potrivit TV Mania.

Iulia Albu și iubitul său Mihai Alexandru ar putea participa la America Express / arhivă personală
Iulia Albu și iubitul său Mihai Alexandru ar putea participa la America Express / arhivă personală

Iulia Albu a participat la Asia Express- pe Drumul Împăraților

Ei bine, vestea nu ne miră pentru că în 2021 Iulia Albu a participat la Asia Express-pe Drumul Împăraților ca invitat special jurizându-i pe concurenți într-o probă de modă, iar în trecut în emisiunea lui Dan Capatos a mărturisit că nu ar refuza o asemenea provocare.

Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol', spunea atunci Iulia Albu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net