Experiența îngrozitoare trăită de Iulia Albu: „Din păcate, am fost răpuși de ...”

#Exclusiv Click!

Iulia Albu (41 ani) nu a avut parte nici de Crăciun, nici de vreun Revelion în mare stil pentru că a fost bolnavă și nu i-a ars deloc de petreceri. Ce a redus-o la tăcere pe ”Dominița de Alba” și de ce nu a avut chef de petreceri la sfârșitul anului 2022, ne-a povestit chiar ea, special pentru Click!.

Citește și: Iulia Albu, decolteu răvășitor la Stand-Up Revolution! Apariția ravisantă cu care a furat priviri

„Din păcate, anul acesta am fost la pat toți trei, eu Mika și iubitul meu, răpuși de o gripă îngrozitoare. Eu am ajuns și pe la spital, ceea ce a fost cu atât mai rău, motiv pentru care nu am simțit deloc aceste sărbători.

Nu văd nimic greșit în a-mi cere Crăciunul înapoi. În fond, Crăciunul, pe lângă a fi o sărbătoare sfântă, care într-adevăr, sunt de acord că nu poate fi replicată în orice zi ne dorim, este despre familie și despre bucuria de a fi împreună.

Nu puteam să-i refuz asta fiicei mele și nu văd de ce aș face-o mai ales că și anul trecut am avut o situație similară!”, ne-a declarat Iulia Albu.

Vezi și: Iulia Albu, reacție neașteptată despre iubita lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană ... ”

Ce perspective are Iulia Albu pentru anul 2023

Cu ce rezoluții intră în anul nou și când își va lua revanșa să petreacă totuși Revelion, Iulia Albu ne-a mărturisit că va face totuși sărbătorile pe rit vechi.

„Anul nou vine cu proiecte noi, cu multă agitație și cu foarte foarte multă energie. Revelionul nostru îl vom sărbători pe data de 13 ianuarie, decizia noastră de a face sărbătorile  pe rit vechi fiind singura logică pe care am putut-o vedea în acest moment.

Așadar în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie am fost în pat, cu o cană mare de ceai, uitându-mă cu iubitul meu și micuța Mikaela la un film,  și admirând frumos de pe terasă artificiile. Între 6 și 13 ianuarie, în schimb, vom avea vacanța  pe care o merităm cu toții!”, ne-a mai spus Iulia Albu, încrezătoare în noul an.

Fiica ei de 13 ani îi seamănă perfect!

Iulia Albu abia așteaptă să iasă din starea de moleșeală care a ținut-o la pat de Sărbători. Are si un motiv întemeiat, fiica ei de 13 ani, Mikaela, care îi seamănă leit. Pentru ea își dorește Iulia  Albu să petreacă sărbătorile pe ritm vechi. 

Mikaela este o adolescentă superbă și foarte cochetă care a luat mult din simțul estetic foarte dezvoltat al celebrei sale mame. Într-un interviu pentru viva.ro, Iulia Albu și-a caracterizat fiica precum o domnișoară-copil foarte curioasă și curioasă.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori şi aveți răspunsul!”, a spus Iulia, pentru sursă citată. 

A făcut o pasiune pentru Bruce Lee

Intr-un interviu recent pentru Click, Iulia Albu și-a amintit cum era când era mică, de ce era mai băiețoasă și cum și-ar fi dorit să îl cunoască și întâlnească pe Bruce Lee.

„Gândindu-mă acum dacă ar fi fost vreun vis pe care aș fi vrut să mi-l îndeplinesc în copilărie, acela ar fi fost să îl întâlnesc pe Bruce Lee! Și nicidecum să intru într-un atelier de designer sau să fiu celebră pentru o zi!

Tatăl meu și-a dorit cu ardoare să aibă un băiat, drept pentru care viața i-a dăruit două fiice. Firește că fiind prima născută am avut doar  coafuri băietești și am purtat o bună parte din viață doar haine băietești, poate și de asta am fost o tipă băiețoasă în copilărie!

Nu, nu am fost o domnișoară elegantă, până la 13 ani! Atunci lucrurile s-au schimbat fundamental, mai ales sub influența mătușii mele, regretata actriță Ileana Focșa.”, a mai completat Iulia Albu pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!