Iulia Albu, decolteu răvășitor la Stand-Up Revolution! Apariția ravisantă cu care a furat priviri

Ultima actualizare:

Iulia Albu a avut o apariție de revistă la Stand-Up Revolution, care pare să fie unul dintre show-urile ei preferate. Îmbrăcată într-o ținută de senzație, celebrul fashion editor a atras toate privirile, mai ales că decolteul rochiei a fost cu adevărat ravisant.

Iulia Albu, decolteu impresionant la Stand-Up Revolution

Celebra Iulia Albu știe cum să atragă atenția asupra ei, motiv pentru care a ținut să îmbrace o ținută care a atras atenția tuturor, inclusiv a juraților emisiunii Stand-Up Revolution.

„Sunt: vanitoasă, câteodată prea selectivă, urăsc ipocrizia și dublul standard, nu socializez de dragul socializării, par nesuferită, vorbesc prea mult despre studiile mele, dar… sunt generoasă, aș face orice pentru prietenii și familia mea, iubesc animalele și copiii, știu să fiu autoironica și sunt corectă. Care sunt calitățile și defectele tale?”, a scris Iulia Albu, pe Instagram, în dreptul imaginilor cu ea în ipostaze răvășitoare.

Fashion editorul a îmbrăcat o rochie roz, cu un decolteu impresionant. De altfel, piesa de rezistență a vestimentației a constituit-o o trenă tot roz, brodată cu mici detalii albastre și aurii. Coafura Iuliei Albu a fost inspirată parcă din aparițiile celebrei Priscilla Presley, fosta soție a starului Elvis Presley, din anii 50.

Vedeta TV a avut și un moment savuros la  Stand-Up Revolution, cu care a reușit să-i impresioneze pe juraţii Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea.

Iulia Albu a pășit pe scena Stand-Up Revolution ca și cum era pe unul dintre cele mai importante catwalk-uri din lume, iar publicul a aplaudat-o îndelung. Acelea au fost momentele în care jurații și-au dat seama că wall-ul îi desparte de cineva cunoscut, însă, nu s-au grăbit și au ascultat poantele pregătite. Maria Popovici a fost prima care a recunoscut vocea vedetei. 

Iulia Albu, vedetă de televiziune cu lipici

Cunoscută în urma mariajului cu Mihai Albu, Iulia nu a dorit să rămână doar o fostă soție de designer de pantofi, așa că a urmat o facultate de arte, a făcut diferite cursuri de modă, ulterior a fost cooptată în show-ul „Bravo, ai Stil”, unde a fost jurată, după care a apărut în emisiunea lui Măruță, unde dădea verdictul în modă. Mai apoi, ea a apărut la „Splash, vedete la Apă”, iar cei din Antenă au cooptat-o în mai multe show-uri tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net