Iulia Albu, atac fără jenă la adresa Deliei. Ce a putut să spună despre vedeta de la iUmor

Ultima actualizare:

Două dintre divele puternice ale României, Delia și Iulia Albu, sunt în centrul atenției la Gala Premiilor Muzicale, care are loc în cadrul unei ediții speciale iUmor. Show-ul de la Antena 1 vine cu o mulțime de surprize și câteva roast-uri de senzație.

Iulia Albu și Delia, în centrul atenției la iUmor. Foto: colaj/Facebook
Iulia Albu și Delia, în centrul atenției la iUmor. Foto: colaj/Facebook

Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Noaptea Târziu, WRS și Emilian se numără printre cei care și-au adjudecat un trofeu în cadrul episodului 16 al emisiunii iUmor.

Delia, care alături de Anda Adam și Inna a fost nominalizată la categoria: „Cele mai elegante picioare“, este în centrul unui moment plin de scântei. Jurata emisiunii de la Antena 1 a fost imitată pe scenă de Iulia Albu.

După o intrare extravagantă, invitata a făcut un rost la adresa principalelor nume din industria muzicii din România. Criticul de modă a jucat excepțional rolul Deliei.

„Eu pot să vorbesc doar despre mine – asta este foarte ușor! Cel mai mișto lucru la mine este sora mea. Îmi place foarte mult să petrecem serile împreună ca atunci când eram mici, vorbim… bineînțeles despre mine. (…)“, a zis Iulia Albu în timp ce o imita pe Delia pe scena iUmor.

Seară de gală la iUmor

Așa cum spuneam, în cadrul galei de duminică, 11 decembrie, sunt puse la bătaie mai multe premii. La categoria „Cea mai spectaculoasă dispariție ca trupă“ vor concura şi artistele Andreea Antonescu și Andreea Bălan, impersonate de WRS și Emilian.

Pe de altă parte, Fuego și Irina Loghin se vor întrece pentru categoria „Cea mai sinceră prietenie între artiști“. În rolul lor, Ionuț Rusu și Paula Chirilă vor urca pe scena iUmor.

Nominalizările pentru „Cel mai frumos solist rock“ vor fi Adi Despot, Ștefan Bănică, Tudor Chirilă, iar la categoria „Trupe celebre cu oameni necunoscuți“ printre nominalizaţi se vor număra Valahia, L.A., Gaz pe foc, Akcent (impersonaţi de băieţii de la Noaptea Târziu).

Irina, ex-A.S.I.A., nominalizată la categoria „Cel mai bogat soț“, a fost impersonată de Eliza Natanticu. După i-a fost înmânat premiul, aceasta a făcut un roast în care au fost atacați Șerban Copoț, Dan Badea, Răzvan Fodor și Costel.

Prezentatorii emisiunii au fost nemulțumiți că nu au fost nominalizați

Pezentatorii ediției speciale iUmor au fost fost nemulțimiți că ei nu au fost nominalizați la nicio categorie. „Da, mi se pare nedrept“, a precizat Dan Badea, iar Șerban Copoț l-a completat: „Și revoltător! Și dorim să ne adresăm pe această cale comitetului care a gândit aceste premii“.

Ce mesaj au transmis cei doi, dar și momentele integrale ale premiaților vor putea fi urmărite duminică 11 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net