Cel mai mare regret al lui Mihai Albu, la 10 ani după despărțirea de Iulia Albu: „Îmi pare rău”. Care au fost motivele ce au dus la separare

Ultima actualizare:

Mihai Albu a deschis cutia pandorei și a dat în vileag înțelegerile dintre el și fosta soție, Iulia, la divorț! Designerul regretă amarnic faptul că i-a lăsat fostei partenere de viață numele, la cerința expresă a acesteia. Cei doi au, și în prezent, divergențe în privința programului de vizitare stabilit de instanță pentru fiica lor, Mikaela.

Mihai Albu (60 de ani) a făcut noi dezvăluiri explozive despre divorțul de fosta soție Iulia, în emisiunea „În oglindă” ( Kanal 2). Deși au divorțat amiabil, la cea vreme, la notar, Mihai Albu are, încă, mari regrete după încheierea mariajului de 8 ani cu Iulia.

De altfel, în toți acești 10 ani scurși de la divorț, cei doi au apărut cu numeroase scandaluri și conflicte în presă. Toate erau legate de programul de vizită al fiicei lor, Mikaela, care a fost stabilit, până la urmă, printr-un proces la tribunal, de către instanța de judecată.

Din păcate, designerul se plânge și acum că nu-și vede fata conform programului stabilit de instanță, ci, mai degrabă, după bunul plac al Iuliei Albu.

Mihai Albu: „Îmi pare rău că i-am lăsat numele! A fost o strategie a ei!”

Cel mai mare regret al lui Mihai Abu, la 10 ani după despărțire, rămâne, totuși, cel legat de faptul că i-a lăsat numele la divorț fashion editor-ului, la cerința acesteia.

Îmi pare rău că i-am lăsat numele, că am fost de acord cu păstrarea numelui meu. A fost o negociere pe nume, am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut. S-a mers la notar, noi am divorțat amiabil. Nu cred că dacă nu îi dădeam numele, ar fi zis ceva. Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.

Are tot felul de articole rele, se ceartă, eu sunt pomenit acolo, pentru că a păstrat numele. La notar, toate negocierile au mers ok, dar acum realizez că un bărbat nu e bine să îi lase numele fostei soții, pentru că ea se va recăsători, deci, la ce îi folosește?!”

„Motivul real pentru care am divorțat a fost că avea o găină”

Eu nu aș fi păstrat numele ei, de ce ea mi l-a cerut? Acum nu se mai poate face nimic. Motivul a fost că vrea să aibă același nume ca fetița noastră. Cu siguranță a avut și o strategie de a păstra numele.

Eram cunoscut și, bineînțeles, că i-a fost folosit. Motivul real pentru care am divorțat a fost că avea o găină, un an am stat cu ea și a fost prea mult. Glumesc!

Atitudinea ei, încercatul ăsta de a ieși în evidență... Nu neapărat au fost certuri sau a treia persoană, pur și simplu nu ne-am mai înțeles. Viața mea a fi fost diferită dacă nu mă căsătoream cu ea. Având în vedere că avem un copil pe care îl ador, nu regret că ne-am căsătorit”, a declarat Mihai Albu, în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

Albu duce dorul fiicei lui: „Programul stabilit de instanță nu se respectă”

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, are acum 13 ani, și locuiește cu mama ei, de la divorțul celor doi soți din 2013.

Albu a acuzat, în repetate rânduri, că nu-și vede fata conform programului de vizită, și nu petrece prea mult timp cu ea, deși o iubește enorm și îi duce dorul.

Fac ce pot în privința ei. Programul concret stabilit de instanță nu se respectă. Indiferent ce mă întrebați de ea, nu reușesc nimic, nu e ok, e loc de mai bine în relația noastră.

Ca tată plecat, nu poți substitui timpul pe care l-ați pierdut. În relația cu ea, pot să vorbesc despre iubire. Eu o iubesc foarte mult, îmi doresc să o văd cât mai des, din câte mi-am dat seama de la ea, la fel, mă sună să vină la mine, a mărturisit Mihai Albu, la emisiunea „În oglindă”.

Iulia și Mihai Albu au divorțat după 8 ani, la notar! Amândoi vor să se recăsătorească!

Iulia l-a întâlnit pe designerul de încălțăminte, Mihai Albu, la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

Cei doi au avut o căsnicie de peste opt ani, dar au decis să divorțeze în 2013. Aceștia nu se mai înțelegeau și au stabilit, de comun acord, să-și încheie socotelile la notar, pe cale amiabilă.

În prezent, amândoi și-au refăcut viețile, alături de alți parteneri. Designerul de încălțăminte  trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ena, un medic chirurg cardiolog, de mai bine de jumătate de an, și se gândesc deja să facă pasul cel mare.

Iulia Albu este implicată și ea, de aproape 6 ani, într-o relație cu Mihai Alexandru, alias Mike. Iubitul ei lucrează în publicitate și marketing, și  s-a întors în România, deși locuia la Londra, pentru a fi împreună cu Iulia. Cei doi au participat, de curând, la „America Express”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net