Mihai Albu, dat uitării de Iulia Albu chiar de ziua de naștere! Nu l-a „deranjat” nici măcar cu un mesaj: „Nu e cazul”

Ultima actualizare:

Dacă tot am vorbit de sărbătoriții acestor zile, lor li s-a alăturat și Mihai Albu. Celebrul creator de modă a împlinit astăzi 61 de ani și, în exclusivitate pentru Click!, a povestit despre aniversare, dar și despre relația aproape inexistentă cu fosta soție, Iulia Albu.

Mihai Albu, uitat de fosta soție
Mihai Albu, uitat de fosta soție

De ziua lui de naștere, Mihai Albu nu și-a dorit niciun fast. Contactat de Click!, celebrul creator de modă a declarat că sărbătorește împlinirea celor 61 de ani la muncă, în propriul atelier. Pentru că are numeroase comenzi în această perioadă aglomerată, Mihai Albu e om de cuvânt pentru clienții săi, așa că nu se dă în lături de la nimic!

„Mikaela nu m-a sunat”

Ne-am dorit să știm cum va petrece Mihai Albu aniversarea celor 61 de ani, așa că acesta ne-a povestit că diseară va fi o mică adunare de familie și nimic mai mult. În privința fiicei sale, Mihai Albu ne-a povestit că Mikaela nu l-a sunat până la ora redactării acestui articol, pentru a-i ura „La mulți ani”, însă este convins că va face acest lucru. 

Iulia Albu a rupt de tot legăturile cu Mihai Albu, cel care i-a fost soț în perioada 2004-2013, astfel încât nu i-a făcut, de ziua lui, niciun fel de urare. 

„Momentan sunt la atelier, sărbătoresc prin muncă. Este o perioadă mai încărcată acum pentru că sunt și multe evenimente. Diseară o să sărbătoresc alături de familie, nimic mai mult. Mikaela încă nu m-a sunat, dar o să mă sune eu așa zic. Fosta mea soție, Iulia, nu m-a sunat să îmi zică <la mulți ani> dar nici nu este cazul.

Îmi doresc ca de la perioada care urmează să fie liniște și iubire în povestea mea de dragoste iar fiica mea, Mikaela, să fie bine și sănătoasă”, a declarat Mihai Albu, în exclusivitate pentru Click!. 

Fetița Iuliei și a lui Mihai Albu, afectată de separarea părinților

Despărțirea dintre Mihai și Iulia Albu din anul 2013 a lăsat răni destul de adânci în sufletul Mikaelei, fetița celor doi. Acum ceva timp, Mihai Albu declara că a făcut tot ce a putut pentru ca Mikaela să simtă cât mai puțin această ruptură. Mai mult, creatorul de modă mărturisea că nici relația cu fiica lui nu mai poate fi la fel, dat fiind faptul că aceasta a rămas în grija Iuliei Albu după pronunțarea divorțului.

„Mikaela nu e ok, dar pentru ce copil e bine când părinții nu mai sunt împreună. Sigur că sunt niște traume, eu unul am încercat și am avut grijă să resimtă cât mai puțin. Dar sigur e un șoc pentru un copil. Unii trec mai ușor, alții mai greu… Și relația e greu de ținut. Nu e ceva complet. Ideal ar fi ca un copil să crească în familia lui, cu tatăl, cu mama lui. Facem cât se poate! Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, el e plecat. Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi”, a spus Mihai Albu, potrivit cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net