Mihai Albu, îngenuncheat de durere: „Nu este deloc bine!”

#Exclusiv Click!

Sufletul lui Mihai Albu (60 de ani) plânge de durere, când o vede pe mama sa fără putere! Creatorul de modă a declarat pentru Click!, că femeia care i-a dat viață, și l-a susținut necondiționat în tot ceea ce face, își pierde puterile de la o zi la alta.

De la începutul acestui an, mama lui Mihai Albu, Zinaida, este încercată greu de viață! Femeia este imobilizată la pat, din luna februarie, după ce a căzut de pe un scaun. Din nefericire, se pare că situația se înrăutățește de la o zi la alta. Contactat de Click!, creatorul de modă, ne-a declarat cu o voce blajină și tristă, că una dintre cele mai dragi ființe ale inimii sale, mama sa, nu este bine din punct de vedere medical.

„Mama nu este deloc bine, chiar nu se simte bine. Vă dați seama că are și ea 96 de ani. Acum are tensiunea mar,e plus că nu i-a trecut nici durerea de picior, nu și-a revenit deloc”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Liniștit în dragoste

Bărbatul trăiește o frumoasă poveste de iubire, de aproape un an, cu o domniță de profesie medic chirurg, și se pare că este mai fericit ca niciodată...având în vedere că are și o relație apropiată cu fiica sa, Mikaela, care este din mariajul eșuat cu Iulia Albu, ce acum este plecată  la „America Express”, unul dintre cele mai dure concursuri televizate.

„Eu și iubita mea nu avem planuri pentru concediu vara aceasta. Nu știu dacă o să mergem undeva anume. Pe Mikaela am văzut-o, da, recent, chiar dacă Iulia este plecată. Programul nostru de vizită nu s-a schimbat cu nimic”, a conchis, pentru Click!, Mihai Albu.

Click! spune

Mihai Albu a devenit cunoscut și apreciat de o țară întreagă datorită profesiei sale de creator de modă. Vedeta este cunoscută în România ca fiind „Arhitectul Pantofilor”. Mihai Albu și-a început cariera profesională, în acest domeniu, încă din tinerețe, încă din perioada când era student la arhitectură, înainte de Revoluție, unde încetul cu încetul, a început să crească din punct de vedere profesional și să fie apreciat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net