Mihai Albu, lovit de supărări și greutăți! Ce se întâmplă cu mama lui de 95 de ani

#Exclusiv Click!

Mihai Albu (60 de ani) își iubește mama ca pe lumina ochilor din cap și suferă enorm când o vede pe ființa care i-a dat viață că o lasă puterile de la o zi la alta. Contactat de Click!, celebrul designer de pantofi ne-a povestit, cu o voce plăpândă, prin ce clipe grele trece acum din punct de vedere sufletește.

Zinaia este femeia care i-a dat viață lui Mihai Albu și care îl iubește cel mai mult pe acesta. Conștient de faptul că o lasă puterile creatorul de pantofi ne-a mărturisit că sufletul îi plânge în fiecare zi, chiar dacă în fața ei râde mereu.

„Sunt supărat cu mama pentru că nu trece printr-o perioadă tocmai favorabilă ei, dar nici nouă. Se simte așa și așa. Vă dați seama că are 95 de ani! Se deplasează foarte greu de la acel accident de la finalul anului trecut, din decembrie. Plus că nu mai are nici musculatură. E greu și sufletește...e greu tare”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Mihai Albu iubește din nou

Vedeta se iubește de opt luni cu o domniță de profesie medic chirurg cu care se înțelege perfect. Relația lor a evoluat frumos și discret, în ultimele luni, având în vedere că femeia i-a cunoscut și mama creatorului de modă, Mihai Albu, deoarece în ultima perioadă stă din ce în ce mai mult acasă la acesta cu mama lui.

„Eu sunt bine, iubita mea este bine. Relația noastră a rămas la fel, nu sunt probleme. Ne înâelegem cu toții aici și ne este bine. Nu știm momentan unde o să mergem în vacanță, ne vom gândi în perioada următoare, dar o să fie undeva anume”, a conchis pentru Click!, Mihai Albu.

Click! spune

Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți, însă din cauza neînțelegerilor dintre ei care se instalaseră au divorțat în 2013, după opt ani de căsnicie. În prezent, Iulia și Mihai au vieți separate, fiecare și-a găsit liniștea sufletească în brațele altcuiva, chiar dacă au împreună o fetiță, pe micuța Mikaela.

Iulia a fost cerută de soție de Mike, un român stabilit în Londra de mai mulți ani, iar Mihai a preferat, în tot acest timp, să păstreze discreția relațiilor, asta până la iubita actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net