Iulia Albu și-a umilit iubitul la „America Express”. Ce i-a făcut partenerului său în fața camerelor de filmat

#America Express

Nu a trecut mult de când a început noul sezon al reality-show-ului „America Express” și cele nouă echipe de vedete au traversat deja momente pline de tensiune. Și cum era de așteptat, pe lângă experiențele pline de bucurie și aventurile deosebite, apar și neînțelegeri între concurenți. Iar printre aceștia se numără și Iulia Albu și Mike, care sunt printre favoriții telespectatorilor. Ce a spus vedeta despre iubitul ei în fața camerelor de filmat?

Iulia Albu și-a umilit iubitul în fața camerelor de filmat / Foto: Arhiva Click!
Iulia Albu și-a umilit iubitul în fața camerelor de filmat / Foto: Arhiva Click!

Iulia Albu și iubitul ei sunt printre favoriții telespectatorilor din emisiunea „America Express”, care stau cu sufletul la gura în așteptarea momentelor în care apar aceștia. Nu doar în viața de zi cu zi, ci și în aventura lor peste Ocean, cei doi se completează perfect și depun toate eforturile pentru a ajunge cât mai departe în competiția de la Antena 1, luptându-se din greu cu celelalte opt echipe, așa că nu e de mirare că sunt extrem de iubiți de către public. Și nu doar faptul că sunt foarte competitivi îi atrage pe telespectatori, ci și personalitățile lor, mai ales că Iulia Albu este o persoană sinceră și directă, care spune lucruri pe nume, indiferent de situație.

Ce i-a spus Iulia Albu iubitului ei în fața camerelor de filmat

Drept dovadă, ea a preferat să fie autentică și în cadrul reality-show-ului și nu a ținut cont de camerele de filmat. Totul a început când ea și partenerul ei au trecut printr-o situație neobișnuită atunci când au fost nevoiți să solicite ajutorul unui columbian, moment în care i-a atras atenția iubitului ei după o greșeală pe care acesta a făcut-o.

„Nu prea înțelege omul despre ce este vorba. Nici noi nu prea înțelegem despre ce e vorba. De fapt, sentimentele sunt reciproce și bine împărțite. El este confuz, noi suntem confuji”, spunea Mike.

Iulia Albu a reacționat imediat, corectându-și iubitul în fața camerelor de filmat. „Confuzi!!!”, i-a spus vedeta, aruncându-i  o privire tăioasă. Mike s-a conformat și, rușinat, s-a corectat: „Confuzi, da”.

Iulia Albu participă alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, în noul sezon al emisiunii America Express - Drumul Soarelui. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire, dar totodată una cât se poate de discretă, mai ales după divorțul de fostul soț. De asemenea, ea vorbit în trecut despre o nouă căsătorie și probabil acesta va fi următorul pas în relația cu Mike.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net