Gata, începe „America Express - Drumul Soarelui”. Concurenții au trecut prin momente dramatice. Iulia Albu: „America Express rupe ceva...”

#Exclusiv Click!

Astăzi, 21 octombrie, e ziua cea mare pentru fanii reality-show-ului „America Express”: începe al doilea sezon filmat în America Latină, pe „Drumul Soarelui”! Nouă echipe, formate din 18 concurenți, au trecut prin aventura vieții lor, ce s-a desfășurat în Columbia, Ecuador și Argentina și sâmbătă, de la ora 20.00, îi vom urmări și noi pas cu pas.

Click! a stat de vorbă cu Iulia Albu și Mike

Filmările pentru noul sezon „America Express” au avut loc în lunile mai și iunie, iar cele 9 echipe au trecut prin Columbia, Ecuador și Argentina. „Pe lângă concurenți, o să vă surprindă locurile prin care am trecut: Medellin, Comuna 13 - locuri unde numele de Pablo Escobar încă are ecou, Valle de Cocora - locul cu cei mai înalți palmieri din lume, Cali - capitala muzicii salsa, Quito, Guayaquil - unele dintre cele mai periculoase orașe din Ecuador, El mitad del mundo - locul unde se întâlnesc cele două emisfere ale Pământului, cele mai amețitoare înălțimi-ajungem până la 4000 de metri altitudine, cele mai spectaculoase peisaje și experiențe: suntem primiți în sânul unui trib amazonian. Totul culminează cu o finală-spectacol, acasă la marele Messi, în Buenos Aires, Argentina”, ne-a dezvăluit în premieră Irina Fodor, prezentatoarea show-ului. Nume celebre din showbiz-ul intern românesc au acceptat, fără ezitare, provocarea America Express 2024: Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Ei au avut parte de pericole la tot pasul, de la cutremure și erupții vulcanice la hoți și traficanți de droguri. Medellin, din Columbia, orașul primăverii eterne, cu prețuri accesibile, care este tentant pentru turiști, e prima locație în care au ajuns concurenții, dar și una dintre cele mai periculoase. Pe lângă faptul că în Columbia este cea mai mare rată a sărăciei din toată America Latină, estimată la 45% de Banca Mondială, potrivit Colombia Reports, Medellin este un oraș care a cunoscut, de la începutul anului, o creștere a furturilor și agresiunilor asupra turiștilor. Multe dintre acestea sunt din cauza sărăciei, care a dus la înmulțirea cazurilor de jafuri armate, ce au loc mai ales în cartierele turistice, Poblado și Laureles. Aici, în medie, 5 persoane sunt jefuite pe zi sub amenințarea armei.

Înainte de începerea maratonului de 5 zile pe care Antena 1 îl va difuza în această săptămână, Click! a stat de vorbă cu perechea Iulia Albu - Mike (iubitul vedetei).

Click!: Cum a fost experiența America Express?

Iulia Albu: America Express este un show ca niciun altul. Nimeni nu se întoarce la fel. Această experiență rupe ceva din fiecare, în așa fel încât TOȚI ieșim mai puternici într-un fel sau altul.

Mike: Cel mai mult m-a încântat interacțiunea cu oamenii simpli, oameni care ne-au oferit din puținul lor. Am văzut oameni care se temeau în fiecare moment pentru propria viață, oameni pentru care un drum banal până la magazin putea fi ultimul. Este devastator.

V-ați mai duce?

Iulia Albu: În multe feluri mi-aș fi dorit ca această experiență să fi fost diferită. În fond, a fost cel mai periculos și dificil sezon de până acum, iar asta nu o spun eu, o spune întreaga echipă de producție. Briefingul din prima zi ne-a trezit pe toți la realitate. Toate echipele au dat dovadă de curaj nebunesc. Dacă m-aș mai duce o dată? Cu anumite amendamente, DA!

Mike: Nu știu cum să răspund la această întrebare. Pentru mine America Express este o pătrundere într-o lume care nu îmi aparține. Eu nu activez în televiziune și nu sunt persoană publică. Aș face-o din nou, pentru Iulia, dacă ea și-ar dori asta. Aș face-o însă, cu siguranță, diferit.

Click: Care a fost cea mai dura lecție învățată din show?

Iulia Albu: Ne-am învățat foarte multe lucruri unul pe celălalt, am aflat lucruri noi despre noi înșine. Show-ul a fost doar un context în care lucrurile au căpătat contur.

Mike: Nu totul depinde de noi în acest show.

Maraton de 5 zile în prima săptămână

America Express, cel mai dur reality-show din România, revine la Antena 1 astăzi, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net