Mihai Albu, atac dur la adresa iubitului Iuliei Albu: „Nu cred că are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit...”

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, și-a expus punctul de vedere referitor la faptul că ea și iubitul ei, Mike, au acceptat provocarea „America Express”, sezonul 6, reality-show-ul difuzat de Antena 1. Designerul de pantofi nu vede cu ochi buni faptul că Mike a acceptat această ofertă, întrucât consideră că doar oamenii fără un loc de muncă aleg să facă parte dintr-un asemenea proiect TV. 

Mihai Albu, despre iubitul fostei soții / foto: Colaj Click!
Mihai Albu, despre iubitul fostei soții / foto: Colaj Click!

Iulia Albu și Mike fac parte dintre cele nouă echipe de vedete de la America Express. În episoadele difuzate până acum au existat deja mici neînțelegeri între cei doi. Mihai Albu nu a ezitat să ofere un punct de vedere radical despre întreaga situație. 

Mihai Albu: „Acest gen de emisiune este pentru artiști” 

În ultimul interviu acordat presei, fostul soț al vedetei a mărturisit că acest gen de emisiuni sunt dedicate artiștilor, persoanelor de televiziune, care se pot deplasa, nu celor care au un loc de muncă stabil. Cât despre Mike, acesta a auzit zvonuri potrivit cărora nu are un job, astfel că nu a avut niciun impediment în a accepta să își însoțească iubită în America Latină. 

„Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la 'America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil”. a precizat Mihai Albu pentru Playtech.

Mihai Albu, ofertat de Pro TV 

Creatorul de modă a fost și el, la rândul lui, ofertat de Pro TV pentru a face parte din cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă responsabilitățile profesionale și faptul că își îngrijea regretata mamă nu i-au permis să accepte propunerea. 

„Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.”, a mai spus fostul soț al Iuliei Albu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net