A murit mama lui Mihai Albu! Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus designerului

#Exclusiv Click!

Mihai Albu (60 de ani) este în doliu! Zinaia, femeia care i-a dat viață a ales să părăsească astăzi, în jurul prânzului, lumea celor vii, la aproape 96 de ani. Contactat de Click!, creatorul de pantofi a declarat public că a sperat până în ultima clipă ca mama sa să se facă bine și să își revină.

Care au fost ultimele cuvinte ale femeii

„Ultimul cuvânt pe care mama mi l-a zis a fost că este bine. Starea sa de sănătate a început să se degradeze de aseară și să se simtă foarte rău pentru că ieri când am fost la ea a fost bine și aștepta să revină acasă. Aseară ea a fost intubată și pusă la aparate și cam asta a fost. Mama a murit astăzi la 14:15. Avea 95 de ani și jumătate”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi din mediul online, Mihai Albu și-a anunțat și fanii virtuali de dispariția mamei sale.

„Drum lin spre ceruri, MAMI”, a fost mesajul postat în urmă cu puțin timp de artist pe contul său de Facebook iar mesajele de condoleanțe au început să apară unul câte unul:

„Bunul Dumnezeu să o aibă în paza Lui. Și nu uita, bunule Miși: tu ești cea mai importantă realizare a mamei tale”, „Dumnezeu să o țină în lumina LUI și să o odihnească! Mama ta a fost o mare doamnă, te cucerea cu disticția, blândețea și lumina ei…mi-o amintesc cu drag. Te îmbrățisez, Mihai și sunt cu gândul alături de tine!”.

Fosta noră, mesaj de condoleanțe

De asemenea, o altă persoană importantă care a făcut parte din viața sa, dar în special din viața lui Mihai Albu este și fosta lui soție, Iulia Albu, care a dorit să transmită și ea, la rândul său, un mesaj public de condoleanțe, pe contul de Facebook:

„Odihnește-te în pace. Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat si pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, este mesajul Iuliei Albu postat pe contul său de Facebook

Stare degradată

Marți seară, Mihai Albu își anunța prietenii virtuali că mama sa este într-o stare foarte gravă la Spitalul din Pantelimon din Capitală:

„În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale. Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Doamne ajuta!”.

Click! spune

Mihai Albu și-a adorat enorm mama! După divorțul de Iulia Albu, acesta a ales să se mute cu ea, pentru a o avea în grijă. Sufletul i-a fost umbrit de durere creatorului de pantofi, la începutul lunii februarie, când femeia a căzut de pe un scaun și a rămas imobilizată la pat.

„Acum trece printr-o perioadă destul de grea. Este imobilizată la pat. Are o fractură de bazin după ce a alunecat de pe un scaun. Medicii i-au zis că nu are voie să calce cu piciorul unde este soldul afectat. Recuperarea aceasta mai durează cel puțin o lună. Mama acum are voie doar să stea pe marginea patului și să se întoarcă de pe o parte pe alta, atât, nimic mai mult”, spunea atunci Mihai Albu pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net