Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite! Ce anunț a făcut: „Gata, să începem”

Întreaga țară a rămas uimită atunci când s-a aflat că cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” părăsesc emisiunea! Ei bine, când vine vorba despre Cătălin Scărlătescu, bucătarul nu rămâne departe de fanii săi, așa că deja ne-a oferit primele imagini din noul său proiect!

Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite
Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite

Cu siguranță cu fiecare dintre noi am rămas șocați atunci când am aflat că cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” părăsesc emisiunea! De-a lungul anilor, cei trei maeștri bucătari, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, cât și Florin Dumitrescu, au devenit una dintre cele mai mari atracții ale emisiunii, dacă nu chiar cea principală!

Ei bine, când vine vorba despre Cătălin Scărlătescu, bucătarul nu rămâne departe de fanii săi, așa că deja ne-a oferit primele imagini din noul său proiect! Iar pentru cei dintre noi care încă nu au aflat, noul proiect în care este implicat Chef Scărlătescu este o carte digitală de bucate, intitulată „Grătar de Călător”! Iar, acum, acesta a dezvăluit și primele imagini din carte!

„Gata să-ncepem săptămâna cu un BOOM? E oficial - am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare!”, a scris Chef Cătălin Scărlătescu pe pagina sa personală de Facebook.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit primele imagini din cartea sa

Chef Cătălin Scărlătescu are o experiență de invidiat în bucătărie, pe care, acum, dorește să o împartă cu restul lumii! Cariera sa în artele culinare a început de la vârsta de 16 ani, când, în timp ce lucra la un hotel din Eforie Sud pe post de curier, și-a dat seama că vrea să devină bucătar.

În anul 2004 a intrat în afaceri, alături de un afacerist italian, iar, între timp, deja a reușit să își deschidă trei restaurante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net