Gabriela Cristea a spus adevărul! A consumat alcool în emisiunea Mireasa - Capriciile iubirii? „Poate am fost un pic mai agitată”

Cu câteva luni în urmă, o acuzație șocantă era adusă îndrăgitei prezentatoare Gabriela Cristea, de către cei din spatele paginii de Instagram cunoscută ca „Viperele Vesele”: că ar fi mers în platoul emisiunii pe care o moderează în stare de ebrietate! Ei bine, la ceva timp după ce această acuzație dură a fost adusă prezentatoarei, Gabriela Cristea a vorbit despre cele întâmplate!

Gabriela Cristea vorbește despre acuzațiile aduse / captură: YouTube/Acasa La Maruta
Gabriela Cristea vorbește despre acuzațiile aduse / captură: YouTube/Acasa La Maruta

La câteva luni după ce această acuzație dură a fost adusă prezentatoarei, Gabriela Cristea a vorbit despre cele întâmplate! Îndrăgita vedetă a mărturist că nu a fost nimic adevărat în acuzațiile aduse și că nici măcar nu consumă alcool!

„Nu am comentat nicăieri, dacă nu mă întrebai tu acum nu aș fi vorbit despre chestia asta”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, „Acasă La Măruță”, unde a fost invitată.

Prezentatoarea a vorbit despre zvonul lansat de către cei de la „Viperele Vesele”, spunând că „Este un grup, la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de suținători, știi că sunt împărțiți, că toate reality show-urile astea au o grămadă de „eu îl suțin pe ăla, eu îl susțin pe ăla!”, iar fetele alea nu mă plac!”, a spus Gabriela Cristea.

„Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva!”, a exlicat îndrăgita prezentatoare. Chiar mai mult decât atât, Gabriela Cristea a spus că nici măcar nu consumă alcool.

Gabriela Cristea vorbește despre acuzațiile aduse

„Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune (n.r. – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool!”, a mărturisit acum Gabriela Cristea.

Nu cu foarte mult timp în urmă, la finalul lunii mai, această acuzație șocantă era adusă îndrăgitei prezentatoare Gabriela Cristea! Cei din spatele paginii de Instagram cunoscută ca „Viperele Vesele”, care spun că oferă informații-bombă din interiorul trusturilor de televiziune o acuzau pe Gabriela Cristea ar fi mers în platoul emisiunii pe care o moderează, „Mireasa - capriciile iubirii”, în stare de ebrietate!

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net