Gabriela Cristea, urmărită de traumele din copilărie. Nu vrea ca fetele sale să pățească la fel: „Eu te-am făcut, eu te omor”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de 10 ani. Și-au fost alături atât la bine, cât și la greu, iar momentele dificile cu siguranță nu au fost puține. Cu toate acestea, iată că sunt o familie tare fericită și împlinită, iar în ciuda provocărilor sunt foarte uniți. Când vine vorba de fetițele lor, Victoria (6 ani) și Iris (4 ani) cei doi părinți nu ezită să le facă toate poftele, dar sunt și foarte atenți la modul în care le cresc și le educă. Totuși, vedeta nu vrea ca fetele sale să pățească ceea ce a pățit ea.

Gabriela Cristea, momente grele în copilărie: ce făceau părinții săi
Gabriela Cristea, momente grele în copilărie: ce făceau părinții săi

Gabriela Cristea, momente grele în copilărie: ce făceau părinții săi

Prezentă în cadrul podcastului „Mami, crește-mă frumos!” moderat de Diana Bișinicu, Gabriela Cristea a făcut mărturisiri din copilăria sa. Iată ce făceau părinții săi:

„În perioada în care am fost noi mici exista și vorba aceea „eu te-am făcut, eu te omor”, „bătaia e ruptă din Rai” și așa mai departe și alte lucruri pe care încercăm și reușim, zic eu măcar în proporție de 80%, să nu le implementăm.”

Ei bine, prezentatoarea a mai mărturisit că genul acesta de cuvinte au fost adevărate cuțite în inimă, care i-au afectat stima de sine de-a lungul timpului, fiind nevoită să se vindece singură de aceste lucruri.

„Încrederea în mine a trebuit să mi-o dezvolt singură și să îmi găsesc singură resursele. Întotdeauna alții erau mai buni decât mine, alții făceau mai bine decât mine și erau exemplele alea: vezi a lui cutare de la etajul 3 e olimpic la matematică sau cutărescu, tu nu ești în stare.

Eu nu am să-i spun niciodată niciuneia dintre fetele mele că nu este în stare să facă ceva. Am să merg pe principiul, dacă tu crezi că poți, atunci cu siguranță vei putea.”

Cum își educă fetele Gabriela Cristea

În ceea ce le privește pe fetițe, Gabriela mereu le face toate poftele însă este și foarte atentă la educația lor. Cu siguranță nu le aruncă vorbe greu de digerat pentru un copil și este mai degrabă adepta negociatului, pentru că, evident, este nevoie și de niște disciplină. 

„Încerc să fiu deschisă, negociem. Și cu Iris se negociază la sânge, negocierea este... de zici că este vreun strateg de la Uniunea Europeană. Nu spun nu, dar nu spun nici da.Le las să-mi aducă toate argumentele, îmi aduc și eu argumentele și negociem undeva la jumătate.

Fetele mele știu că sunt frumoase și deștepte și că au potențial și pot să facă absolut tot ce își doresc, dar nu vreau să merg atât de departe cu treaba asta, pentru că nu m-aș dori să facă parte dintr-o generație de copii narcisiști cărora li se spune tot timpul «ești cel mai frumos, ești cel mai deștept, ești cel mai»... da ești, dar nu ți se cuvine. Nu este meritul tău că ești cea mia frumoasă, Dumnezeu te-a hărăzit așa. Tu trebuie să cultivi chestia asta și trebuie să-ți aduci și tu contribuția, nu pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață.”, a dezvăluit vedeta, în cadrul podcastului „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net