Ce diferență de vârstă există între Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda: „El este mai matur”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de zile mari. Se iubesc de ani de zile și au o familie minunată împreună cu cele două fetițe pe care le-au adus pe lume, fiind un adevărat model pentru tinerele familii de la noi din țară. În ciuda faptului că sunt mereu activi în mediul online, există un detaliu puțin cunoscut de fanii acestui cuplu îndrăgit din showbiz-ul românesc. Majoritatea femeilor preferă parteneri de viață cu câțiva ani mai mari decât ele, în acest caz, este invers. Soțul vedetei TV este mult mai tânăr.

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda / Foto: Arhiva Click!
Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda / Foto: Arhiva Click!

Cele două vedete formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi din țară, sunt căsătoriți de ceva vreme și au o familie fericită împreună cu cele două fiice ale lor. Însă, puțini sunt cei care știu că există o diferență de ani între cei doi. În ciuda faptului că, de obicei, multe femei își aleg parteneri de viață cu câțiva ani mai mari decât ele, în acest caz, este invers.

Diferența de vârstă între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Prezentatoarea TV are 48 de ani, fiind născută pe 26 octombrie 1974, în timp ce soțul său Tavi Clonda tocmai ce a împlinit 44 de ani, fiind născut pe 15 septembrie 1979. Asta înseamnă că Gabriela Cristea este mai mare cu 5 ani decât cântărețul alături de care a devenit mamă de două ori.

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur. Dacă diferența de vârstă era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce trăiești”, spunea, la un moment dat, prezentatoarea.

De asemenea, Gabriela Cristea a dezvăluit unul dintre secretele unei relații solide, un sfat pe care l-a primit la rândul ei și de care ține întotdeauna cont, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, „Mireasa- Capriciile Iubirii”.

„Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe. Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net